Zaalverhuur

Je eigen “private screening”

Cinema The Movies heeft een kleine Filmlounge voor besloten vertoningen. Trakteer je vrienden, familie, collega's, kinderen of wie dan ook op een persoonlijke filmkeuze. Reserveer een dagdeel, vertel ons je filmkeuze en wij verzorgen een private screening. Zelf regel je het publiek tot max. 30 personen. Dan ga je samen relaxed film genieten in lekkere zitbanken. We noemen dat CineSamen.

Uiteraard is er hoogwaardige projectie op groot scherm en prima surround-geluid. Drankjes en hapjes zijn bij de hand. Want (bijna) elk denkbaar cateringarrangement kunnen we erbij verzorgen, desgewenst met persoonlijke bediening. We horen graag wat je wensen zijn en maken vrijblijvend een volledige prijsopgave.

Indicatief kost een CineSamen-vertoning de som van de huurvergoeding Lounge per dagdeel: 70,-- (week) of 85,-- (weekend & vakanties) + het vertoningsrecht van de uitgekozen film. Dit varieert per titel tussen de 75,-- en 120,--.

    

Voor een leuk en onderscheidend kinderfilmfeestje is de Filmlounge ook geweldig. Je kiest een favoriete familie/kinderfilm uit die grote collectie van 80 jaar kinderfilms (of laat je door ons adviseren). Dan heb je met elkaar een paar uurtjes deze huiselijke bioscoopzaal helemaal voor jezelf. Speciaal voor kinderen t/m 12 jaar hebben we een aantrekkelijk vast tarief van 105 euro (week) of 125 euro (weekend). Daaromheen verwennen we de jarige en alle vriendjes/vriendinnetjes met enkele "Lekker" arrangementen, met drankjes, popcorn, feestelijke taart en kindermenu's. De prijzen variëren al vanaf € 2,50. Vraag per E-mail de brochure aan met nadere info en prijzen.

 Ook voor de vertoning van eigen film- of AV-producties in kleine kring is de Filmlounge ook de uitgelezen plek.

Verhuur van filmzalen

 De 4 zalen van Cinema The Movies zijn te huur op weekdagen in de ochtend- en middaguren tot ca. 17.00 uur. Voor besloten filmvoorstellingen of wanneer film een verrijking oplevert van een lezing, jaarvergadering, trainingssessie etc. ontvangen we je gastvrij en sfeervol. De zalen hebben verschillende capaciteiten: 150 , 99, 64 en 64 stoelen. Naast beeldprojectie op groot scherm kunnen alle faciliteiten voor spraakversterking worden geregeld.

’s Avonds of in het weekend is het gebruik van onze zalen sterk beperkt in verband met het normale filmprogramma. In specifieke gevallen – zeker wanneer het programma verbinding maakt met film – kunnen we hier ruimte aan geven. Neem daarvoor persoonlijk contact met ons op.

Recepties, ontvangsten en meetings

De FilmLounge is een ruimte, die zich ook leent voor kleine recepties en ontvangsten. Evenals voor meetings, trainingssessies en vergaderingen. Maak gebruik van de associatiemogelijkheden met de enorme wereldwijde filmcatalogus. Of versterk het effect van een eigen AV-presentatie met de sfeer en kwaliteit van onze cinema. De capaciteit varieert daarbij van 10 tot 45 personen. 

De Diva's Foyer op de etage kan grotere groepen herbergen (tot ca. 80 personen) voor ontvangsten, feesten en meetings. Ook groepsdiners organiseren we graag in deze sfeervolle ruimte. Geheel op maat naar uw eigen wensen en budgetten.

  

Tot slot is er de Private Dining, een aparte kamer met mooi uitzicht op de Augustijnenkamp, waar in eigen kring vergaderd, geluncht of gedineerd kan worden. Aan een grote ovalen tafel is plaats voor 6 tot 8 gasten. Op afspraak.

Kinderfeestjes

Ha leuk, met een groep kinderen naar de film! Een onvergetelijke invulling van een kinderfeestje. Ook dat kan in Cinema The Movies, met kleine of grote groepen. Een leuke film kies je uit ons lopende programma. Daaromheen verwennen we de jarige en alle vriendjes/vriendinnetjes met enkele arrangementen. Film + taart of Film + kindermenu, natuurlijk met een lekker drankje erbij. De prijzen variëren vanaf €13,50. Vraag per E-mail de brochure aan met nadere info en prijzen.

Of zelf actief bezig zijn met film. Ga zelf aan de slag gaat met bijvoorbeeld filmclips maken of een fotoshoot in galakostuums. De workshops worden begeleid door Clarissa Griffioen van Wolken TV. Voor meer info surf je naar haar website

Kortom onvergetelijke middagen kun je in The Movies beleven.