Een bioscoopzaal huren?!

Bij The Movies in Dordrecht ben je op de juiste plek om een sfeervolle bioscoopzaal te huren. Onze bioscoop is gevestigd in een monumentaal pand dat met een knipoog naar de art-decostijl is ingericht. Hierdoor heerst er bij ons een huiselijke en culturele sfeer. De sfeer die heerst in onze bioscoop maakt onze zalen erg geschikt om te huren wanneer je met een grotere groep samen een film wilt kijken. Huur onze speciale Filmlounge of één van onze andere drie zalen. In overleg is het altijd mogelijk om een bioscoopzaal huren. Dit hoeft niet voor een filmvertoning te zijn, maar kan ook prima voor een lezing, jaarvergadering of cursus. Wij beschikken over een zaal met een capaciteit van 64 stoelen, een zaal met 99 stoelen en een zaal met 150 stoelen. Prijzen hiervoor zijn aan te vragen via: info@themoviesdordrecht.nl

Een intieme bioscoopzaal huren: De Filmlounge

Wij gebruiken onze speciale “Filmlounge” voor besloten vertoningen. Wanneer je bij ons filmtheater in Dordrecht de Filmlounge huurt, reserveer je de zaal voor een dagdeel en gedurende deze tijd wordt een film naar keuze gedraaid. De zaal beschikt uiteraard over een hoogwaardig projectiescherm en surround-geluid, en popcorn en andere drankjes en hapjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Een arrangement van popcorn, drankjes, taart en een kindermenu koop je al vanaf € 2,50 per persoon. Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen, is een groep vrienden, familie of collega’s tot maximaal 28 personen. Doordeweeks betaal je € 95,- om de bioscoopzaal te huren en in het weekend en vakanties € 120,-. Daarbij betalen wij als bioscoop vertoningsrechten van films en dit geldt ook bij het huren van een bioscoopzaal voor een privévertoning. Dit bedrag verschilt per verkozen film en varieert tussen € 85,- en € 125,-. Je vindt ons actuele aanbod aan films in onze filmagenda.

    

Voor elke gelegenheid onze bioscoop huren

Onze intieme Filmlounge is geschikt voor verschillende feestjes en uitjes. Huur onze zaal bijvoorbeeld voor een leuk kinderfilmfeestje. Wij hebben een grote collectie aan verschillende oude en nieuwe kinderfilms waar je uit kunt kiezen. Voor kinderen tot en met twaalf jaar hebben wij speciale vaste tarieven, variërend van € 95,- tot € 145,- afhankelijk van de groepsgrote en de dag van de week. Voor ouder publiek is onze bioscoop in Dordrecht ook een leuk uitje. Je kunt bij ons ook een bioscoopzaal of de Filmlounge huren voor een leuk bedrijfsuitje.

Vraag naar de mogelijkheden van onze zalen

Vraag gerust naar de mogelijkheden van het huren van een bioscoopzaal bij The Movies. Wij helpen je ook graag bij het kiezen van de perfecte film voor je privévertoning. Heb je nog vragen over onze zalen of onze prijzen? Bel ons via 078-7200777, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@themoviesdordrecht.nl.