Zaalverhuur

Je eigen “private screening”

Cinema The Movies heeft een kleine Filmlounge voor besloten vertoningen. Trakteer je vrienden, familie, collega's, kinderen of wie dan ook op een persoonlijke filmkeuze. Reserveer een dagdeel, vertel ons je filmkeuze en wij verzorgen een private screening. Zelf regel je het publiek tot max. 25 personen. Dan ga je samen relaxed film genieten in lekkere zitbanken. We noemen dat CineSamen.

Uiteraard is er hoogwaardige projectie op groot scherm en prima surround-geluid. Drankjes en hapjes zijn bij de hand. Want (bijna) elk denkbaar cateringarrangement kunnen we erbij verzorgen, desgewenst met persoonlijke bediening. We horen graag wat je wensen zijn en maken vrijblijvend een volledige prijsopgave.

Indicatief kost een CineSamen-uitje de som van de huurvergoeding per dagdeel: € 75,-- (week) of € 85,-- (weekend & vakanties) + het vertoningsrecht van de uitgekozen film. Dit varieert per titel tussen de € 80,-- en € 120,--. Meer info en een kalender om een datum te opteren vind je op Cinesamen.nl

    

Voor een leuk en onderscheidend kinderfilmfeestje is de Filmlounge ook geweldig. Je kiest een favoriete familie/kinderfilm uit die grote collectie van 80 jaar kinderfilms (of laat je door ons adviseren). Dan heb je met elkaar een paar uurtjes deze huiselijke bioscoopzaal helemaal voor jezelf. Speciaal voor kinderen t/m 12 jaar hebben we een aantrekkelijk vast tarief van € 105,-- (week) of 125,-- (weekend). Daaromheen verwennen we de jarige en alle vriendjes/vriendinnetjes met enkele "Lekker" arrangementen, met drankjes, popcorn, feestelijke taart en kindermenu's. De prijzen variëren al vanaf € 2,50. Vraag per E-mail de brochure aan met nadere info en prijzen.

 Ook voor de vertoning van eigen film- of AV-producties in kleine kring is de Filmlounge ook de uitgelezen plek.

Verhuur van filmzalen

 De 4 zalen van Cinema The Movies zijn te huur op weekdagen in de ochtend- en middaguren tot ca. 17.00 uur. Voor besloten filmvoorstellingen of wanneer film een verrijking oplevert van een lezing, jaarvergadering, trainingssessie etc. ontvangen we je gastvrij en sfeervol. De zalen hebben verschillende capaciteiten: 150 , 99, 64 en 64 stoelen. Naast beeldprojectie op groot scherm kunnen alle faciliteiten voor spraakversterking worden geregeld.

’s Avonds of in het weekend is het gebruik van onze zalen beperkt in verband met het normale filmprogramma. In specifieke gevallen – zeker wanneer het programma verbinding maakt met film – kunnen we hier ruimte aan geven. Neem daarvoor persoonlijk contact met ons op.

Recepties, ontvangsten en meetings

De FilmLounge is een ruimte, die zich ook leent voor kleine recepties en ontvangsten. Evenals voor meetings, trainingssessies en vergaderingen.  Of versterk het effect van een eigen AV-presentatie met de sfeer en kwaliteit van onze cinema. De capaciteit varieert daarbij van 10 tot 25 personen. 

De Diva's Foyer op de etage kan grotere groepen herbergen (tot ca. 80 personen) bij ontvangsten en meetings. Deze zaal is beschikbaar op weekdagen tot 17.00 uur en op maandag- en dinsdagavond. Ook groepsdiners organiseren we graag in deze sfeervolle ruimte. Geheel op maat naar uw eigen wensen en budgetten.

Tot slot is er de Private Dining, een aparte kamer met mooi uitzicht op de Augustijnenkamp, waar in eigen kring vergaderd, geluncht of gedineerd kan worden. Aan een grote ovalen tafel is plaats voor 6 tot 8 gasten. Op afspraak.