Leuk! een kinderfilmfeestje

We verzorgen graag filmfeestjes voor jong publiek. Samen met vriendjes en vriendinnetjes een toffe film beleven. Bij The Movies kan dat op twee manieren. Wil je ze reserveren en/of bespreken, mail ons dan via het contactformulier. Of bel 078-7200777.

Familiefilm uit ons actuele programma

Rondom zo'n voorstelling creëren we een leuke middag. (Ruim) voor aanvang van de voorstelling ontvangen we het feestgezelschap aan een versierde tafel in ons café. Gezellig cadeautjes uitpakken, even zingen of nog even tekenen of spelen. Daarbij iets Lekkers, te kiezen uit onze arrangementen. Op tijd ga naar de juiste filmzaal, waar je gezellig bij elkaar zit op goede plaatsen. Drankjes of snacks mogen mee. De film kan beginnen. In de pauze is er een kleine gratis traktatie.(soms). Als je wil, kun je na afloop nog even blijven voor een kleurplaat, een spelletje of een kindermenuutje. Uiteindelijk worden de kids weer opgehaald. Wanneer je zo'n filmfeestje wilt houden, is dat verbonden aan onze vertoningstijden van de familiefilms; doorgaans op de middagen van woensdag, zaterdag, zondag en schoolvakanties.

De prijs voor een kinderfilmfeestje bedraagt € 7,50,-- per kind (of 9,-- bij 3D) + de prijs van een Lekker-arrangement

     

Privévertoning van je eigen filmfavoriet

Je kunt ook kiezen voor een vertoning helemaal privé in onze Filmlounge. Dan heb je een paar uur de gezellige kleine filmzaal helemaal voor jezelf. We versieren hem een beetje (zelf mag je nog meer versieren). Je ontvangt er je vriendjes en vriendinnetjes. Natuurlijk ook nu cadeautjes uitpakken, zingen en spelen. En dan zetten we jouw zelfgekozen favoriete film op. Welke dat is, is ons een paar dagen daarvoor verteld en dat hebben we geregeld. Wel of geen pauze (of twee), dat bepaal je allemaal zelf. Wanneer je dit filmfeestje wilt houden bepaal je zelf. Het kan op alle dagen van de week vanaf 13:30 uur.

De prijs van een privé filmfeestje bedraagt € 95,-- voor groepen tm 8 kinderen. Voor groepen vanaf 9 tm 15 kinderen komt dit bedrag op € 125,--.  Bij beide tarieven zijn 2 volwassen begeleiders inbegrepen. Voor weekenden geldt er een toeslag van € 20,-- bovenop de groepsprijzen. Meer kinderen kan uiteraard ook voor € 7,50 per kind extra. Daarnaast hebben we voor feestjes speciale LEKKER-arrangementen.
 

LEKKER-arrangementen

Voor beide varianten serveren we graag lekkere verwennerij met drankjes, popcorn of nog meer er omheen. Dat doen we in het Movies-café of in jouw filmzaal. We hebben diverse combi's van drankjes + traktaties gemaakt. Kijk maar naar onze folder (incl. prijzen).