Film + Wijn: Nous Finirons Ensemble

Feel good komedie gevolgd door wijnproeverij.

Ism. Wijnhuis 167 / Frank Kila

In deze fijne Franse feel good komedie (première op 6 juni) wordt heel wat gedronken. Dat kennen we van de Fransen als het leven, de liefde of de vriendschap gevierd mag worden. Maar ook als allerlei moeilijke gesprekken gevoerd worden over ingewikkelde relaties, gebroken vriendschappen en eigen persoonlijke knelpunten.

De vriendengroep die Max (François "Intouchable" Clouzet) bij complete verrassing komt bezoeken in zijn Zuidfranse strandhuis heeft heel wat te bespreken. Want de vriendschap met Max is kapot. En daarmee is de fijne traditie om hier jaarlijks vakantie te vieren met elkaar verdwenen. Maar omdat binnenkort Max 60 jaar wordt, hebben ze bedacht hem te verrassen en een poging te wagen de relatiescherven te helen. Max heeft echter hele andere zorgen en dus valt de surprise bij hem niet in goede aarde. Wat nu? Welke kracht heeft de vriendschap nog om teleurstellingen, verwijten, geheimen en misverstanden de baas te worden?

Een sterk ensemble van bekende en minder bekendeFranse acteurs en actrices zet een aanstekelijke komedie neer onder regie van

Na de film omstreeks 21:15 u. serveren we 4 rondes lekker gevulde glazen, begeleid met brood en een passend hapje. Frank geef smaakuitleg en heeft ongetwijfeld overbodige anekdotes. Bij mooi weer op ons sfeervolle terras.

Regisseur
Guillaume Canet
Guillaume Canet (Les Petits Mouchoirs)

Cast
Francois Cluzet, Marion Cotillard, Benoit Magimel, Gilles Lelouche

Release

20 juni 2019

Taal

F

Ondertiteling

NL

Lengte

135 min minuten

Filmkeuring
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar