CineFiliaal: Un Triomphe

Het vaste moment in de filmweek voor Movies-fans. Zie de nieuwste films als eerste

In het CineFiliaal bieden we iets extra's aan vaste bezoekers en fans van The Movies. Houders van Strippenkaarten, Cinevillepassen en andere regelmatige bezoekers beschouwen we als klanten van het CineFiliaal. Elke woensdagavond rond 20:30 uur tonen we een voorpremière van een nieuwe kwaliteitsfilm. Aan de vertoning gaat (meestal) een informatieve inleiding vooraf. Die leert je meer achtergronden van de film en de makers. Bezoek aan deze film gaat op uitnodiging.

Op woensdag 22 september 20:45 u draaien we Un Triomphe, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Om toch maar rond te kunnen komen, stemt worstelend acteur Étienne ermee in om een theaterworkshop in een gevangenis te geven.
Verrast door het daar aanwezige acteertalent besluit hij om samen met zijn bonte groep gedetineerden Samuel Beckett’s beroemde toneelstuk ‘Wachten op Godot’ op de planken brengen.
Wanneer de groep toestemming krijgt om buiten de gevangenismuren op te treden, heeft Étienne eindelijk de kans zijn talenten te laten zien.

Klant worden ?
Dat is kosteloos en verplicht tot niets. Het enige wat het vraagt is je aan te melden. Elke week ontvangen de klanten van het CineFiliaal een aankondiging per mail. Aanmelden kan hier. De adresgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Director
Emmanuel Courcol
Cessez-le-feu

Cast
Kad Merad, Marina Hands, Laurent Stocker, David Ayala

Release

22 september 2021

Taal

Frans

Lengte

107 minuten

Filmkeuring

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld Grof taalgebruik