Cinefiliaal: Shoplifters

Een arme familie verdient net genoeg door te stelen en heeft een gelukkig leven samen tot er een onverwachte gebeurtenis plaatsvindt.

In het CineFiliaal bieden we iets extra's aan vaste bezoekers en fans van The Movies. Houders van Strippenkaarten, CinevillePassen en andere regelmatige bezoekers beschouwen we als klanten van het CineFiliaal. Op verschillende momenten zijn er bijzondere vertoningen, ontvangsten of activiteiten. De nadruk ligt op filmtitels met een meer cultureel dan entertainment karakter.

Elke woensdagavond rond 20:30 uur toont het CineFiliaal een voorpremière van een nieuwe kwaliteitsfilm. Aan de vertoning gaat (meestal) een korte inleiding vooraf. Die leert je meer achtergronden van de film en de makers. Bezoek van deze film gaat op uitnodiging. Elke week ontvangen de klanten van het CineFiliaal een aankondiging per mail.

Op woe 12 dec. is dat Shoplifters. Weer een filmisch meesterwerk van de Japanse regisseur Hirokazu Kore-eda. De film won dit jaar de Gouden Pal in Cannes. Het is een rijk, gelaagd en treffend familiedrama over een arm maar gelukkig gezin, dat wordt geconfronteerd met blootgelegde familiegeheimen. 5 sterren alom! Aanvang: 20:30 u. 

Klant worden ?

Dat is kosteloos en verplicht tot niets. Het enige wat het vraagt is je aan te melden via het blokje Nieuwsbrief, rechts op de homepage van onze website. Vink dan "lid worden CineFiliaal" aan. De adresgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. 

Regisseur
Hirokazu Koreeda (J, 1962)
Hirokazu Koreeda (J, 1962) (Sandome no satsujin)

Cast
Lily Franky, Jyo Kairi, Ando Sakura

Release

06 december 2018

Taal

Japans

Ondertiteling

Nederlands

Lengte

120 minuten

Filmkeuring
Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld Grof taalgebruik