Cinefiliaal: Kom Hier Dat Ik U Kus

Vaste woensdagavondmoment voor Movies-fans; zie de nieuwste films als eerste

In het CineFiliaal bieden we iets extra's aan vaste bezoekers en fans van The Movies. Houders van Strippenkaarten, Cinevillepassen en andere regelmatige bezoekers beschouwen we als klanten van het CineFiliaal. Elke woensdagavond rond 20:45 uur tonen we een voorpremière van een nieuwe kwaliteitsfilm. Aan de vertoning gaat (meestal) een informatieve inleiding vooraf. Die leert je meer achtergronden van de film en de makers. Bezoek aan deze film gaat op uitnodiging.

Op woensdag 2 december is dat Kom Hier Dat Ik U Kus, een boekverfilming van de roman van Griet OpdeBeeck. Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto-ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Ze cijfert zichzelf weg om het te laten slagen. Het wordt haar manier van leven. Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Maar de volwassen Mona beseft dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

Klant worden ?
Dat is kosteloos en verplicht tot niets. Het enige wat het vraagt is je aan te melden. Elke week ontvangen de klanten van het CineFiliaal een aankondiging per mail. Aanmelden kan hier. De adresgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Director
Sabine Lubbe Bakker, Niels van Koevorden
Sabine Lubbe Bakker, Niels van Koevorden (Ne Me Quitte Pas)

Cast
Tanya Zabarylo, Valentijn Dhaenens, Tom Vermeir, Wine Dierickx, Tijmen Govaerts

Release

02 december 2020

Taal

Nederlands

Ondertiteling

nvt

Lengte

100 minuten

Filmkeuring
Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Angst