CineFiliaal: Encore

Het vaste woensdagavondmoment voor voorpremières. Zie de nieuwste films als eerste.

In het CineFiliaal bieden we iets extra's aan vaste bezoekers en fans van The Movies. Houders van Strippenkaarten, Cinevillepassen en andere regelmatige bezoekers beschouwen we als klanten van het CineFiliaal. Elke woensdagavond rond 20:30 uur tonen we een voorpremière van een nieuwe kwaliteitsfilm. Aan de vertoning gaat (meestal) een informatieve inleiding vooraf. Die leert je meer achtergronden van de film en de makers. Bezoek aan deze film gaat op uitnodiging.

Op woensdag 29 juni - 20:30 uur is dat Encore. Ballerina Élise loopt tijdens een voorstelling een blessure op en krijgt te horen dat ze waarschijnlijk nooit meer zal kunnen dansen. Ze is haar doel kwijt en moet haar leven omgooien. Met hulp van vrienden vindt ze ander werk in Bretagne. Daar ontmoet ze een gezelschap voor moderne dans. De nieuwe ervaringen en vriendschappen wakkeren het vuur weer in haar aan. Zal ze toch weer kunnen dansen? Stijlvol drama van Cédric Klapisch.

Klant worden ?

Dat is kosteloos en verplicht tot niets. Het enige wat het vraagt is je aan te melden. Elke week ontvangen de klanten van het CineFiliaal een aankondiging per mail. Aanmelden kan hier. De adresgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Director
Diverse

Cast
Diverse

Release

29 juni 2022

Taal

Frans

Ondertiteling

NL

Filmkeuring

Mogelijk schadelijk tot 9 jaar Angst Grof taalgebruik