Filmclub The Movies Dordrecht

FilmClub The Movies Dordrecht presenteert 6-7 keer per jaar een bijzondere filmavond. De meer dan 200 leden krijgen op een maandagavond een voorpremière te zien uit het rijke aanbod aan kwaliteitsfilms met een meer cultureel karakter. De film wordt gekozen door het 4-koppige 'bestuur' van de FilmClub. De filmavond begint met een korte inleiding over de achtergronden van de film en het maken ervan. Na afloop is er - voor wie dat wil - een nagesprek in de loungeruimte. Samen praten over wat je hebt gezien en welke indruk dat heeft gemaakt. Zo krijgt de film meer diepgang. Maar ook gezelligheid en ontmoeting vormen een uitgangspunt voor de FilmClubavonden. Daarom is een kaartje gecombineerd met een drankje bij het nagesprek.

De filmkeuze wordt doorgaans zo'n 2 à 3 weken van tevoren bekend gemaakt. Alle leden ontvangen persoonlijk een aankondiging + info per mail. Verder is er communicatie via deze website en de eigen FB-pagina.

De FilmClub-avonden zijn toegankelijk voor leden + introducées. Lid worden is heel gemakkelijk, Het kost niks en verplicht ook tot niks. Het is altijd leuk om iemand mee te nemen. Lid worden doe je door je aan te melden via het contactformulier o.v.v. FilmClub. We nemen je dan op in het ledenbestand. Je ontvangt per mail de informatie over elke FilmClubavond. Daarna kun je online plaatsen boeken of telefonisch reserveren.

Kaarten (inclusief drankje) kosten € 11,50. Cinevillepas en strippenkaart zijn geldig met een bijbetaling van € 2,75. Meld je dus aan voor de mailinglijst met informatie over de voorstellingen via het contactformulier o.v.v. FilmClub.

De volgende FilmClubavond staat gepland na de heropening van de Movies in juni.

Zodra bekend is welke film er dan draait, leest u dat ongeveer twee weken voor de vertoning.