Filmclub The Movies Dordrecht

FilmClub The Movies Dordrecht presenteert 6-7 keer per jaar een bijzondere filmavond. De bijna 200 leden krijgen de gelegenheid op een maandagavond een voorpremière te zien uit het rijke aanbod aan kwaliteitsfilms met een meer cultureel karakter. De filmkeuze wordt door het publiek bepaald (via het 5-koppige 'FC-bestuur'). De filmavond begint met een korte inleiding over de achtergronden van de film en het maken ervan. Soms ook met kijktips. Na afloop is er - voor hen die dat willen - een nagesprek; samen mijmeren over wat je hebt gezien en hoe dat je heeft getroffen. Zo krijgt film kijken meer diepgang. Maar ook gezelligheid en ontmoeting vormen een uitgangspunt voor de FilmClubavonden. Daarom is een kaartje gecombineerd met een drankje bij het nagesprek.

De filmkeuze wordt doorgaans zo'n 2-3 weken van te voren bekend gemaakt. Alle leden ontvangen persoonlijk een aankondiging + info per mail. Verder is er communicatie via deze website en de eigen FB-pagina.

De FilmClub-avonden zijn toegankelijk voor leden + introducées. Lid worden is heel gemakkelijk, En kost niks en verplicht ook tot niks. Het is altijd leuk om iemand mee te nemen. Lid worden doe je door je aan te melden via het contactformulier o.v.v. FilmClub. We nemen je dan op in het ledenbestand. Je ontvangt per mail de aankondigingen en informatie over elke FilmClubavond. Daarna kun je online plaatsen boeken of telefonisch reserveren.

Kaarten (inclusief drankje) kosten € 11,00. Cinevillepas en strippenkaart zijn geldig met een bijbetaling van € 2,75.

Dordtpas!!!

Voor Dordtpashouders is de film tijdens de FilmClubavonden gratis. Je betaalt alleen het drankje (niet verplicht). Een fijne manier om bijzondere films te zien. Meld je dus aan als FilmClublid via het contactformulier o.v.v. FilmClub

De volgende FilmClubavonden vinden plaats op: 
2 maart  -  6 april  -  11 mei  -  8 juni 

Zodra de filmtitel van de eerstvolgende datum bekend is, lees je dat op deze pagina.