Filmclub The Movies Dordrecht

FilmClub The Movies Dordrecht bestaat 5 jaar. Voor bijna 200 leden presenteert de FilmClub elke zes weken op maandagavond een voorpremière uit het rijke aanbod aan kwaliteitsfilms. De selectie gebeurt vanuit het publiek door de 5-koppige organisatie. De filmavond begint met een korte inleiding. Daarin worden achtergronden van de film en het maken ervan belicht en zijn er soms kijktips. Na afloop is er een nagesprek; samen mijmeren over wat je hebt gezien en hoe dat je heeft getroffen. Vrijblijvend voor hen die dat willen. Zo krijgt film kijken meer reliëf. Maar ook gezelligheid en ontmoeting vormen een uitgangspunt voor de FilmClubavonden. Daarom is een kaartje altijd inclusief een drankje bij het nagesprek.

De filmkeuze wordt doorgaans zo'n 2-3 weken van te voren bekend gemaakt. Alle leden ontvangen persoonlijk een aankondiging + info per mail. Verder is er communicatie via deze website en de eigen FB-pagina.

De FilmClub-avonden zijn voor iedereen toegankelijk Het is leuk om een 'introducée mee te nemene. Kaarten (inclusief drankje) kosten € 11,00. Cinevillepas en strippenkaart zijn geldig met een bijbetaling van € 2,75.

Wil je ook lid worden? Het kost niks en verplicht tot niks. Het garandeert wel een directe communicatie en natuurlijk een paar extra mooie filmavonden per seizoen. Meld je dan aan door een mail te sturen via het contactformulier o.v.v. FilmClub.

De volgende voorstellingen vinden plaats op:

2020
20 januari
2 maart
6 april
11 mei
8 juni

Zodra de titel van de film op de eerstvolgende datum bekend is, leest u dat op deze pagina.