Movies Café & Filmdiners

Sfeervol café

   

Cinema The Movies Dordrecht heeft een sfeervol café om voor of na de film nog een drankje te doen. We houden van goede koffie en thee. Uiteraard is er een breed assortiment frisdranken. We hebben een paar mooie huiswijnen en voldoende keuze aan speciaalbieren en digestieven. Enkele cocktails maken de drankenkaart compleet. Tenslotte serveren we iets lekkers erbij. Ambachtelijke baksels bij de koffie en knabbels of diverse bittergarnituren bij de borrel.

Door een kaartje te kopen Film + Drankje bestel je het in één keer; nog voordeliger ook.

Voor een drankje is het Movies-café 7 dagen per week geopend. We starten steeds een half uur voor aanvang van de eerste filmvertoning. De sluitingstijden variëren:
 * zondag - maandag uiterlijk om 23.00 uur
 * dinsdag - woensdag - donderdag om 0.00 uur
 * vrijdag - zaterdag uiterlijk om 0:30 uur.
 

Lunch & Diner
Vanaf 3 maart hebben we weer een restaurant in huis. Daarmee kunnen we een filmbezoek tot een complete avond uit maken. Tijdelijk is onze restaurant-partner Daantje Food & Drinks. Verderop in de Nieuwstraat runden Daniëlle en Timothy al enkele jaren een huiskamer-restaurant met een 100% plantaardige keuken. Vegan food is populair geworden en hun persoonlijke en zeer toegankelijke aanpak past goed bij het karakter van The Movies. Lekker en ongecompliceerd genieten van hun (h)eerlijke en creatieve gerechten kan weer op de etage, voor of na een film. Van woensdag t/m zondag. Check hier hun (wisselende) menu.

Ook het Filmdiner-arrangement krijgt een nieuwe invulling. In 2 varianten: Film + hoofdgerecht à € 20,-- en Film + 3-gangen Vegamenu (soep - hoofdgerecht naar keuze - dessert) à € 30,-- Verkrijgbaar van woensdag t/m zondag. Online boeken kan door de gelijknamige kaartsoorten te kopen. Wij zorgen dan voor de reservering, resp 1,5 en 2 uur voor aanvang of 15 min.na afloop van de film. Daan en haar team garanderen dat je op tijd in de zaal zit.

    

 

Filmbezoek + groepsdiner kan ook !
In combinatie met een filmbezoek of een privéscreening kunnen we ook lunch- of dinercatering voor groepen en op afspraak verzorgen. Ook daarin is Daantje onze primaire partner, maar niet de enige. Invulling met andere typen menu bespreken en verzorgen we graag. De minimale groepsgrootte hiervoor is 12 personen. Als je dit wil bespreken, neem dan even contact met ons op via het contactformulier of telefonisch: 078-7200777.

FilmDiner Cadeaubon
Ook de uitgifte van deze cadeaubon houden we nog even aan, totdat er meer arrangementen beschikbaar komen. Het besteden van deze bon is tijdelijk ook niet mogelijk. Dat spijt ons, maar we verzekeren dat die bon geldig blijft.

Blijven Slapen?
Ben je als gast langer dan één dag in de stad, dan bevelen we een overnachting aan in B&B De Luthiers. Met hun arrangement "Verwen je lief!" heb je een fijn avondprogramma met diner + film. Meer info vind je hier.