Movies Café & Filmdiners

Sfeervol café

   

Cinema The Movies Dordrecht heeft een sfeervol café om voor of na de film nog een drankje te doen. We houden van goede koffie en thee. Uiteraard is er een breed assortiment frisdranken. We hebben een paar mooie huiswijnen en aan speciaalbieren en digestieven bieden we voldoende keuze. Enkele cocktails maken de drankenkaart compleet. Tenslotte serveren we iets lekkers erbij. Ambachtelijke baksels bij de koffie en knabbels of diverse bittergarnituren bij de borrel.

Zo bieden we lekker gelegenheid om vooraf even bij te praten of na afloop nog even door te praten over de film. Door een kaartje te kopen Film + Drankje bestel je het in één keer; nog voordeliger ook.

Voor een drankje is het Movies-café 7 dagen per week geopend. We starten steeds een half uur voor aanvang van de eerste filmvertoning. De sluitingstijden variëren:

  • zondag - maandag uiterlijk om 23.00 uur
  • dinsdag - woensdag - donderdag om 0.00 uur
  • vrijdag - zaterdag uiterlijk om 01:00 uur.

Filmdiner

Een filmbezoek is prima te combineren met een dineetje. Zo ga je gezellig filmdineren.

Voor groepen en op afspraak verzorgen we dat graag zelf in onze Diva's Lounge op de 1e etage.

Voor individueel filmdineren werken we samen met Museumrestaurant Art & Dining. Dit restaurant ligt maar één straatje verder dan The Movies (1 minuutje lopen). Chef-kok Jack creëert elke dag speciaal voor de bezoekers van The Movies een Dagschotel en een 2-gangen Filmmenu (incl. koffieservice). Deze arrangementen zijn gunstig geprijsd. Je kunt het Filmdiner-combi-ticket voor deze beide varianten direct online boeken of telefonisch reserveren, bij de film van je keuze. De prijs is 18,50 en 31,-- (excl. 3D-toeslag). Na boeking/reservering bestellen wij dan een tafeltje respectievelijk 1,5 en 2 uur voor aanvang van de gekozen film. De brigade van Art & Dining zorgt voor een gastvrije ontvangst en een tijdige tereugkeer naar The Movies. 

FilmDiner Cadeaubon

Geef niet alleen een film cadeau, maar een gezellige avond/middag uit. We verkopen cadeaubonnen voor beide Filmdiner-arrangementen, zowel voor 1 als voor 2 personen. Ze zijn uitsluitend te koop aan onze kassabalie.