Movies Café & Filmdiners

Sfeervol café & terras

  

The Movies Dordrecht heeft een sfeervol café en een fijn terras om voor of na de film nog een drankje te doen. De inrichting is een moderne knipoog naar het Art-deco interieur van onze Amsterdamse zus. En het terras onder grote bomen heeft wel iets van een Frans dorpspleintje. 
We houden van goede koffie en thee. Uiteraard is er een breed assortiment frisdranken, een paar mooie huiswijnen en voldoende keuze aan speciaalbieren en digestieven. Enkele cocktails maken de drankenkaart compleet. Tenslotte serveren we er graag iets lekkers erbij: huisgemaakte baksels bij de koffie en knabbels of bittergarnituren bij de borrel.
Door een kaartje of cadeaubon Film + Drankje te kopen, bestel je het in één keer; nog voordeliger ook.

Voor een drankje is het Movies-café 7 dagen per week geopend. We starten steeds een half uur voor aanvang van de eerste filmvertoning. De sluitingstijden variëren:
 * zondag - maandag uiterlijk om 23.00 uur
 * dinsdag - woensdag - donderdag om 0.00 uur
 * vrijdag - zaterdag uiterlijk om 0:30 uur.

Lunch & Diner

Per 1 maart 2022 is onze samenwerking mer restaurant-partner Daantje @ the Movies beëindigd. Daantje heeft een nieuwe zaak aan de Houttuinen: Rebel Rebel. Ondertussen werken we aan nieuwe plannen voor een tijdelijke invulling. Daarover binnenkort meer nieuws.

Ook het Filmdiner-arrangement is derhalve tijdelijk niet meer te realiseren. Wellicht heeft u nog geldige waardebonnen. Die blijven geldig en kunnen worden besteed in Rebel Rebel (dan inclusief een wandeling van 10 minuten om van dinertafel naar filmstoel te komen).

Filmbezoek + groepsdiner op afspraak kan wel !
In combinatie met een filmbezoek of een privéscreening kunnen we ook lunch- of dinercatering voor groepen en op afspraak verzorgen. Daarbij werken we samen met diverse Dordtse cateraars. De minimale groepsgrootte hiervoor is 12 personen. Als je dit wil bespreken, neem dan even contact met ons op via het contactformulier of telefonisch: 078-7200777.

         

Blijven Slapen?
Ben je als gast langer dan één dag in de stad, dan bevelen we een overnachting aan in B&B De Luthiers. Met hun arrangement 'Verwen je lief!' heb je een fijn avondprogramma met diner + film. Meer info vind je hier.