Movies Café & Filmdiners

Sfeervol café

   

Cinema The Movies Dordrecht heeft een sfeervol café om voor of na de film nog een drankje te doen. We houden van goede koffie en thee. Uiteraard is er een breed assortiment frisdranken. We hebben een paar mooie huiswijnen en aan speciaalbieren en digestieven bieden we voldoende keuze. Enkele cocktails maken de drankenkaart compleet. Tenslotte serveren we iets lekkers erbij. Ambachtelijke baksels bij de koffie en knabbels of diverse bittergarnituren bij de borrel.

Zo bieden we lekker gelegenheid om vooraf even bij te praten of na afloop nog even door te praten over de film. Door een kaartje te kopen Film + Drankje bestel je het in één keer; nog voordeliger ook.

Voor een drankje is het Movies-café 7 dagen per week geopend. We starten steeds een half uur voor aanvang van de eerste filmvertoning. De sluitingstijden variëren:

  • zondag - maandag uiterlijk om 23.00 uur
  • dinsdag - woensdag - donderdag om 0.00 uur
  • vrijdag - zaterdag uiterlijk om 01:00 uur.

 

Filmdiner tijdelijk stop gezet

Ook de restaurants gaan op 1 juni weer open. Maar de zeer beperkte capaciteit van 30 couverts noodzaakt ons om het filmdiner-arrangement met Restrobar Bellevue te stoppen. Je vindt dus geen kaartsoort Film + menu meer in onze online kassa.

We werken aan nieuwe arrangementen met enkele restaurants meer in de nabije omgeving van The Movies. Zodat hopelijk per 1 juli deze leuke combi van dineren + film genieten weer beschikbaar komt voor ons publiek.

Filmbezoek + groepsdiner blijft mogelijk

In combinatie met een filmbezoek of een privéscreening kunnen we wel dinercatering voor groepen en op afspraak verzorgen. Dat gebeurt in onze Diva's Lounge op de 1e etage. De minimale groepsgrootte hiervoor is 12 personen en max. 30 personen. Als je dit wil bespreken, neem dan even contact met ons op via het contactformulier of telefonisch: 078-7200777.

 

FilmDiner Cadeaubon

 

Ook de uitgifte van deze cadeaubon zetten we tijdelijk stop, totdat de nieuwe arrangementen beschikbaar komen. Het besteden van deze bon is tijdelijk ook niet mogelijk. Dat spijt ons, maar we verzekeren dat die bon geldig blijft.