Bekijk welke film er draait in de bioscoop

✔ Breed scala aan filmgenres
✔ Huiselijke ambiance
✔ Verrassend programma

In onze agenda vindt je welke film er nu in de bioscoop in Dordrecht draait. Bij The Movies wisselen we wekelijks ons programma om de nieuwste en mooiste films te vertonen. Om te vinden wanneer jouw favoriete film bij ons in Dordrecht wordt vertoond, kijk je eenvoudig in onze agenda.

Zin om vandaag naar de film te gaan?

Bekijk wat er draait

Welke film draait er in de bioscoop?

In ons filmtheater vindt je een wisselend filmaanbod. Wij vertonen unieke films in de omgeving van Dordrecht. Je vindt bij ons kwaliteitscinema dat in andere, grotere bioscopen over het hoofd wordt gezien omdat ze bij het grotere publiek niet genoeg geld opleveren. Wij vinden dat elke mooie film een plaats in de spotlight verdient en daarom krijgen ze een plekje in onze agenda in Dordrecht. We zijn altijd op zoek naar nieuwe films om in ons filmtheater te vertonen. Wil je weten welke film er nu in de bioscoop draait? Bekijk de agenda van ons theater in Dordrecht en vind een film die bij je past. Wij beschikken naast ons gebruikelijke programma ook over een grote collectie van leuke kinderfilms voor een gezellig kinderfeestje naar de film.

Vraag naar onze aankomende vertoningen

Stel ons gerust je vragen over ons huidige programma of onze toekomstige toevoegingen. Wij zijn als bioscoop nabij Hoeksche Waard dé bestemming voor alle filmliefhebbers in de omgeving. Wil je weten welke nieuwe film er binnenkort in de bioscoop draait, of heb je misschien een aanbeveling voor ons programma? Laat het ons weten! Je kunt ons bellen via 078-7200777, ons contactformulier invullen of stuur een e-mail naar info@themoviesdordrecht.nl.