contactgegevens
Cinema The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Tel: 078-7200777
www.themoviesdordrecht.nl
E-mail: info@themoviesdordrecht.nl

Routebeschrijving
openingstijden

De bioscoopkassa is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur. Op woensdag, vrijdag en zaterdag vanaf ca. 13.30 uur. Op zondag vanaf 12.00 uur. En bij eerdere vertoningen een half uur voor aanvang.

Het Grand Café is geopend gelijk aan de openingstijden van de kassa. We serveren Dishes woensdag t/m zondag tussen 16.00 en 22.00 uur. 

Kaartverkoop

Telefonisch reserveren is dagelijks mogelijk vanaf 13.30 uur op nummer 078-7200777.

Kaartjes online kopen verzekert je van goede plaatsen en bespaart je wachttijd aan de kassa. Via de winkelwagen-buttons in de filmagenda en op de filmpagina’s volg je het menu voor bestelling - placering - betaling. Na aankoop ontvang je een e-mail met e-ticket(s). Neem die mee op papier of smartphone en je kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole of het restaurant. 

In het monumentale voorhuis achter grote ramen liggen twee sfeervolle ruimtes. Op de BG bevindt zich het Café en op de etage de Diva's Foyer. Binnen mengt de historische bouw zich met een hedendaags interieur.  Op beide plekken kun je zowel een drankje doen als eten. Je kunt er afspreken voordat je naar de film gaat of om er nog even over na te praten. Daarnaast beschikken we nog over een Private Dining. Wil je als groep van max. 8 personen graag apart/privé zitten, dan kan dat hier. Zowel voor een lunch, een borrel als een diner.

Alle ruimtes zijn ook beschikbaar voor eigen ontvangsten, recepties, lunches of diners, zowel zakelijk als privé. We verzorgen ze graag met goede catering, attente bediening, in sfeervolle ambiance en vriendelijk geprijsd. Lees er meer over door te clicken op zaalverhuur

Onze bediening is attent, informeel en persoonlijk. De collega's weten veel te vertellen over de films die draaien (of nog komen). Aan de bar beneden worden ook de consumpties geserveerd, die je mee de filmzaal in kunt nemen. ’s Zomers is er een groot terras aan de Augustijnenkamp met de natuurlijke overkapping van een monumentale beuk.

Filmagenda
zaterdag 22 juli
zondag 23 juli
maandag 24 juli
De rest van de week
Premiere + Q&A met figurant

Deze indrukwekkende oorlogsfilm van succesregisseur Christopher Nolan werd deels in Urk opgenomen. Met NL figuranten. Han Leopold uit Dordrecht komt vertellen over zijn ervaringen.

Di 25/7 om 19:00 uur.
Movies Classic: het beste van Martin Scorsese

Martin Scorsese is een baanbrekende filmregiseur in Amerika. Zijn drie beste werken vertonen we in retrospectief: Taxi Driver (1976), Raging Bull (1980) en Goodfellas (1990). Allemaal met de iconische acteur Robert de Niro in de hoofdrol. 

Digitaal gerestaureerd en in volle glorie te zien vanaf 6 juli.
Film in de Tuin 2017

De 4e editie van FILM IN DE TUIN komt er aan. Vier (zwoele) zomeravonden, met een gevarieerd filmprogramma, inclusief twee exclusieve voorpremières onder de monumentale bomen: tragikomische western, muzikale romcom, kostuumdrama en thriller.

En het gaat altijd door!!! Bij slecht weer verplaatsen we de vertoning naar binnen. Tickets online te koop. 

Op 28/7 en 4 - 11 - 18/8
Facebook
Filmfeestje vieren ?!

Wat ga je doen, met je kinderfeestje, verjaardag of jubileum? Met je bedrijfsuitje of teambuilding?

Ga CineSamen!

Met je eigen gezelschap genieten van je favoriete film. In onze FilmLounge met max. 30 bezoekers. Drankjes, hapjes en catering naar wens in  te vullen. Meer info vind je hier. 

Een loungy bioscoopzaal helemaal prive
Ontvang de nieuwsbrief

Blijf actueel geïnformeerd over het wekelijkse filmprogramma en andere zaken. Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Het CineFiliaal biedt extra's aan regelmatige bezoekers van The Movies. Lees meer »

verstuur