Film + Dish

De combinatie van film en uit eten is voordelig geprijsd: Film + Dish 17,50 euro, Film + Double Dish 25,50 euro (excl. toeslagen). Je kunt vrij kiezen uit alle gerechten van de betreffende dag. 

Koop online

Boek online en verzeker je van een goede bioscoopstoel, een tafeltje en voldoende tijd voor een ontspannen diner. 

De opties "Film + Dish" of " Film + Double Dish" verschijnen in het bestelproces, nadat je voor de film van je keuze het winkelwagentje aan clickt.

Reserveren: 078-7200780

Restaurant Diva's wordt Dish & Drinks

Lekker dineren in The Movies voor of na een filmbezoek was, is en blijft een onderscheidend kenmerk van onze bioscoop. Maar na 3,5 jaar is het tijd voor vernieuwing. We beëindigen de werking van Restaurant Diva's en introduceren een nieuw concept: Dish & Drinks.

Eten in The Movies wordt toegankelijker, gemakkelijker en gevarieerder. Geïnspireerd door trends als Food courts en 24/7-dining stappen we af van de traditionele menukaart met voor- hoofd- en nagerechten. In plaats daarvan serveren we een wisselende variatie van ca. 20 gerechten direct op het bord. Geen vaste menukaart meer, maar een krijtwand/bord waarop staat vermeld wat de keukenbrigade deze week kookt. Seizoensinvloeden, marktprijzen of filmthema's veranderen (bijna) wekelijks wat er op staat. Er is volop keuze uit broodvariaties, salades, soepen, vlees- vis- en vega-gerechten en zoete lekkernijen/desserts. De gerechten betitelen we niet meer als voor- hoofd of nagerechten. Alles komt per bord en voor een vaste prijs van 9,75 euro.

Dish & Drinks is een moderne vorm van Plate service. Kies een Dish om de kleine trek te stillen of kom uitgebreid dineren door te genieten van meerdere Dishes na elkaar. Gezellig Dishes met elkaar delen is ook mogelijk. 

Bij elke Dish is een (passend) drankje te verkrijgen. We hebben we onze wijnselectie herzien, serveren een paar mix-drinks en de variatie bieren en digestieven is iets uitgebreid.

FilmDiner wordt Film + Dish

De combinatie van restaurant- en bioscoopbezoek houden we extra aantrekkelijk. Een gunstige prijs voor een filmkaartje + 1-, 2- of 3 Dishes blijft. Het basisarrangement Film + Dish kost slechts 17,50 euro. Film + Double Dish kost 25,50 euro zoals het huidige Filmdiner (prijzen excl. filmtoeslagen). We blijven er scherp in om lekker en ontspannen eten te laten samen gaan met op tijd in de filmzaal zitten.

FilmdinerCadeaubon

Ook deze blijft, maar wordt iets anders ingevuld. Deze maken we op maat voor 1 of 2 personen. Een geweldig uitje om weg te geven. Te koop aan de kassabalie.

Tot Slot: Dish & Drinks is net zo goed te genieten zonder filmkaartje. We serveren de dishes van woensdag t/m zondag. Dat doen we zowel beneden in de caféruimte als boven in de Diva's foyer en bij mooi weer ook op ons terras. De drukte van het moment en de eigen wensen van de gasten bepalen de plek waar we je ontvangen. Voor groepen vanaf 8 personen maken we graag speciale afspraken (ook op Ma en Di).

Filmagenda
zaterdag 22 juli
zondag 23 juli
maandag 24 juli
De rest van de week
Openingstijden

The Movies serveert haar Dish & Drinks in de zomerperiode (va. 28/6) alleen op vrijdag, zaterdag & zondag vanaf 17:00 u.  De keuken is deze drie dagen open tot uiterlijk 21:30 u.. Een Dish eten kan continue en bij mooi weer serveren we graag op ons terras. Groepsarrangementen doen we graag op alle dagen. Maak daarvoor een afspraak met Geert ter Steeg of Ashley Gerrits via 078-7200777 (dagelijks va. 13.30 u.).