Kijk je film geheel privé in onze bioscoop

✔ Breed scala aan filmgenres
✔ Huiselijke ambiance
✔ Verrassend programma

Kijk in je eigen zaal heerlijk privé je favoriete films in onze bioscoop. Bij The Movies in Dordrecht kijk je tijdens een privévertoning de mooiste films in een eigen zaal. Voor een intieme vertoning tot 25 personen kun je kwaliteitsfilms kijken in onze Filmlounge. Voor grotere groepen kun je doordeweeks terecht in één van onze vier filmzalen.

Zin om vandaag naar de film te gaan?

Bekijk wat er draait

Privé films kijken in onze bioscoop

Door één van onze ruimtes te huren kun je in een besloten groep zelfgekozen films vertonen. Voor je privévertoning kun je kiezen uit de films die wij op dat moment vertonen in ons theater in Dordrecht. Onze zalen zijn erg geschikt voor verschillende filmfeestjes. Huur bijvoorbeeld privé je eigen bioscoop voor een leuk kinderfeestje. Tijdens je kinderfeestje draaien we een kinderfilm naar keuze. Wij hebben een grote collectie aan verschillende kinderfilms, uiteraard ook minder bekende en oudere kinderfilms. Met onze collectie aan kinderfilms hopen we dat we kinderen al vroeg kennis kunnen laten maken met de filmwereld. Ben je op zoek naar een manier om kinderen op een leuke manier te leren over films en hoe ze gemaakt worden? Dan bieden we kinderen ook de mogelijkheid om bij ons te leren over film met een programma dat wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Voor ouder publiek organiseren wij ook leuke privé-uitjes in onze bioscoop. Neem je collega’s gezellig mee voor een privévertoning tijdens een bedrijfsuitje en bespreek onze films de volgende dag gezellig in de pauze.

Boek jouw privévertoning in onze bioscoop

Reserveer jouw zaal en kijk met je vrienden of collega’s privé een film naar keuze in onze bioscoop in Dordrecht. Wil je meer weten over onze zalen of kunnen we je helpen bij het kiezen van films voor je privévertoning? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar info@themoviesdordrecht.nl, vul ons contactformulier in of bel ons via 078-7200777.