Vind je nieuwe favoriete film in ons filmtheater

✔ Breed scala aan filmgenres
✔ Huiselijke ambiance
✔ Verrassend programma

Je nieuwe favoriete film vind je gegarandeerd in ons filmtheater in Dordrecht. Bij The Movies vertonen we veel kwaliteitscinema die je niet in andere bioscopen zal vinden en die je aangenaam zullen verrassen. We houden ook het nieuwe aanbod van de beste en meest interessante regisseurs in de gaten, zodat de nieuwste en beste films altijd op ons programma staan.

Zin om vandaag naar de film te gaan?

Bekijk wat er draait

Er draait altijd een nieuwe film in ons filmtheater

Bij ons filmtheater in het centrale Hofkwartier in Dordrecht verschijnt regelmatig een nieuwe film. Veel films die wij vertonen, zijn minder bekend bij het bredere publiek omdat ze niet gemaakt worden door grote studio’s met een groot reclamebudget. Dit betekent niet dat ze minder goed zijn dan de grote blockbusters met een poster op elke bushalte. Daarom houden wij het circuit van arthouse films en de filmfestivals goed in de gaten zodat wij de nieuwste en beste films kunnen vertonen in ons theater. Wil je jouw favoriete film bekijken in een besloten vertoning? Dan kan je bij ons ook met een groep een zaal of onze lounge huren voor een privévertoning.

Vraag ons naar de nieuwste vertoningen

Vraag ons naar onze aanbevelingen en ontdek je nieuwe favoriete film in ons filmtheater. Wil je weten wanneer een nieuwe film op ons programma verschijnt of heb je andere vragen over ons aanbod? Laat het ons weten via ons contactformulier, stuur een e-mail naar info@themoviesdordrecht.nl of bel ons via 078-7200777.