De leukste kinderfeestjes in Dordrecht

✔ Breed scala aan filmgenres
✔ Huiselijke ambiance
✔ Verrassend programma

Bij The Movies vier je de leukste kinderfeestjes in Dordrecht. Naast ons gebruikelijke programma beschikken wij ook over een grote collectie aan kinderfilms voor de kleinste filmliefhebbers. Onze kinderfilms zijn net zo gevarieerd als alle andere films in onze collectie; van recente animatiefilms tot de films die je opa en oma vroeger ook keken.

Zin om vandaag naar de film te gaan?

Bekijk wat er draait

De kleinste cinefielen vieren hun kinderfeestjes bij ons in Dordrecht

Bij The Movies organiseren wij veel verschillende filmfeestjes. Voor deze feestjes kun je bij ons een zaal of onze Filmlounge huren. Wanneer je in onze zaal of lounge kinderfeestjes organiseert kun je kiezen uit het brede aanbod aan kinderfilms dat we hebben in ons filmtheater in Dordrecht. Gedurende de film hebben de kinderen de zaal helemaal voor zichzelf en kunnen ze genieten van popcorn en drankjes. Als je kiest voor één van onze arrangementen krijgen ze ook lekkere taart en/of een kindermenu. Wij bieden ook filmeducatie aan voor kinderen van verschillende leeftijden zodat kinderen al vroeg kunnen leren over de films die ze kijken.

Huur snel een zaal voor het leukste kinderfeestje

Reserveer onze filmlounge of huur één van onze filmzalen voor de leukste kinderfeestjes in Dordrecht. Heb je vragen over de mogelijkheden van een kinderfeestje in ons theater? Neem snel contact met ons op, stuur een e-mail naar info@themoviesdordrecht.nl of bel ons via 078-7200777.