Jouw intieme filmtheater in Dordrecht

✔ Breed scala aan filmgenres
✔ Huiselijke ambiance
✔ Verrassend programma

Bij filmtheater The Movies in Dordrecht vertonen wij een uitgebreid filmprogramma. Wij zijn een kleinschalige bioscoop met een groots aanbod. Onze bioscoop is gevestigd in een monumentaal pand in hartje Dordrecht met een huiselijke en verfijnde ambiance. Dit zie je ook terug in onze filmkeuzes. Door onze ligging in Dordrecht is ons filmtheater goed bereikbaar vanuit heel Zuid-Holland.

Zin om vandaag naar de film te gaan?

Bekijk wat er draait

Hét culturele filmtheater van Dordrecht

In onze bioscoop vertonen wij kwaliteitscinema, met name films waar grote creativiteit, sterk acteerwerk en veel liefde achter zitten. Je vindt bij ons hier en daar populaire publiekscinema, maar vooral zogenaamde arthouse- en auteurscinema. Veel films die wij kiezen, vragen een nieuwsgierige blik en een beetje avontuurlijke smaak. Wij staan altijd op de uitkijk voor de mooiste nieuwe films. Ons aanbod aan films wisselt elke week maar er draait altijd een film voor jou.

Ons filmtheater is uniek in Zuid-Holland

Het filmprogramma en de sfeer van ons filmtheater maakt ons uniek in Zuid-Holland. Ons filmtheater is gevestigd in een monumentaal pand in het centrale Hofkwartier van Dordrecht en is ingericht met een knipoog naar de elegante art-decostijl. Gelukkig is ons filmtheater gemakkelijk te bereiken vanuit heel Zuid-Holland. Hierdoor zijn wij dé bestemming voor de mooiste films in de omgeving van Dordrecht.

Stel ons alle filmvragen

Reserveer snel je kaarten en ontdek de films die ons filmtheater in Dordrecht te bieden heeft. Wil je met een grote groep naar ons theater komen? Dan is het ook mogelijk om in ons mooie filmtheater in Zuid-Holland een eigen bioscoopzaal te huren. Heb je verdere vragen over ons programma of onze bioscoop? Neem gerust contact met ons op, stuur een e-mail naar info@themoviesdordrecht.nl of bel ons via 078-7200777.