B&J Movienight: The Peanut Butter Falcon

Filmverwennerij met Ben & Jerry's ijs + drink & gift

Eenmalig

Samen met De Remise presenteren we deze zomer een aantal Ben & Jerry's MovieNights. Filmavonden met zomerse films, die je extra kunt genieten met een ontvangstdrankje, een B&J IJspot voor 2 in de pauze en een kleine gift bij vertrek. Filmverwennerij dus, te beginnen op donderdag 9 juli. .

De jonge Zak (Zack Gottsagen) met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden. Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verzorgingstehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Hij gaat op zoek naar zijn worstelheld Salt Water Redneck. Al snel ontmoet hij krabbenvisser Tyler (Shia LaBeouf), die als gevolg van bonje met zijn collega's op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten gaan ze op reis en beleven ze de wildste avonturen langs de prachtige kust van South Carolina . Ze overtuigen zelfs de aardige Eleanor (Dakota Johnson), een medewerkster van het verzorgingstehuis, om zich bij hen aan te sluiten.

Regisseurs Nilson en Schwartz creëerden een innemende feelgood roadmovie met een uitstekende cast.

Praktisch

Inloop + drankje: 19:30 u. Start film: 20:00 u., ingeleid door Geert ter Steeg. Einde/nazit: 22:15 u.

Kaarten kosten € 13,50 Normaal of € 25,- Double (2 x € 12,50). Cinevillepas en Strippenkaart zijn geldig met bijbetaling van € 4,50. Online kaarten kopen kan via Tijden & Tickets. Of reserveer telefonisch: 078-7200777.

Trouw: "warm (..) ontwapenend acteerwerk (..) magische momenten.."

Regisseur
Tyler Nilson, Michael Schwartz
Tyler Nilson, Michael Schwartz (The Moped Diaries)

Cast
Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church, Bruce Dern

Release

09 juli 2020

Taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Lengte

93 minuten

Filmkeuring
Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld Grof taalgebruik