Pokémon Detective Pikachu 3D (NL)

Mens en Pokémon leven vreedzaam samen, maar ....

Het verhaal begint wanneer topdetective Harry Goodman op mysterieuze wijze vermist raakt. Dat dwingt zijn 21 jarige zoon Tim (Justice Smith) om op onderzoek uit te gaan. In zijn zoektocht ontmoet Tim de voormalige partner van zijn vader: detective Pikachu (met de stem van Ryan Reynolds). Het blijkt een vriendelijke, hilarische, maar ook verwarde detective te zijn. En een Pokémon. Maar ze kunnen - als enige mens-Pokemon duo - elkaar verstaan. Daarom besluiten Tim en Pikachu om samen te werken om het mysterie op te lossen. Ze jagen op aanwijzingen in de straten van Ryme City, een moderne metropool waarin mensen en Pokémon vreedzaam naast elkaar leven in plaat van gevechten voeren. Ze komen allerlei Pokémonnen tegen en ontdekken zo een duister complot, dat het vreedzame samenleven van mens en Pokémon wil verstoren.

Regisseur Rob Letterman (o.a. Monsters vs Aliens) creëert een herkenbare futuristische wereld, waarin de Pokémon figuren sterk geanimeerd zijn, waardoor ze echt tot leven komen. Deze NL-gesproken versie is vooral voor de kids. Oudere fans kunnen de OV-versie zien.

Gamer.nl: "..eindeloos genieten van de manier waarop Pokémon tot leven wordt gebracht en de fantastische Detective Pikachu zelf.."

Regisseur
Rob Letterman
Rob Letterman (Goosebumps, Monsters vs Aliens)

Cast
de stemmen van

Release

08 mei 2019

Taal

Nederlands

Lengte

106 minuten

Filmkeuring
Mogelijk schadelijk tot 9 jaar Angst