The Movies & Daantje present: Orange Meets Green

Een feestelijke Koningsdag voor stadse burgers.

Op ons terras van The Movies aan de Nieuwstraat, omringd door de vrijmarkt, creëren The Movies en Daantje Food & Drinks een feestelijke Koningsdagviering. Vorig jaar was het zeer geslaagd en gezellig. Kom genieten van de oranjesfeer, de muzikale acts, lekkere drinks en 100% plant food. En tussendoor een filmpje pakken kan natuurlijk ook gewoon.
 
De live- muziek is van Dordtse makelij:
Bad Case & the Roadies is geformeerd rond Kees Elsman een bekend gezicht in de Dordtse muziekscene. Samen met een aantal goede vrienden speelt hij zijn favoriete liedjes op geheel eigenwijze. Verrassende covers van de groten der aarde (vanaf 12:30 u.)
 
Tweede act: TBA
 
DJ JOPIEEE komt met zijn GrooveDefender om de mooiste vinylplaatjes te draaien.
 
De food is bijzonder en kleurt groen. Daantje verzorgt een gevarieerd aanbod van lekker plantaardig eten & snacks: burgers, saté, bitterballen of een lekker stuk taart. Ze pakt uit met Vegan BBQ, om iedereen te laten proeven hoe lekker een dagje plantaardig is.
 
The Movies verkoopt zijn oude filmposters, dus wellicht vind je nog wat leuks om  kamer mee te versieren. De opbrengst gaat naar een goed doel: de Autisme Experience in Dordrecht.

Release

27 april 2019