Nous finirons ensemble

De sterrencast van Les petits Mouchoirs keert terug voor een grote reünie.

Zeven jaar na het einde van Les petits mouchouirs komen de vrienden, inmiddels allemaal de veertig gepasseerd, opnieuw samen in het prachtige Zuid-Frankrijk als verrassing voor Max’ verjaardag. De verrassing is compleet, maar het onthaal wat minder.
Door een ruzie tussen Max (Cluzet) en Eric (Lellouche) hebben ze elkaar al jaren niet gezien en is niemand zich bewust van de benarde situatie waarin Max zich bevindt. In een poging tot verzoening weet Eric de reünie te redden, maar ook deze vakantie komen er geheimen aan het licht en worden de vriendschappen op de proef gesteld.

Het vervolg op de Franse bioscoophit Les petits Mouchoirs (2011). Toen zagen we hoe Max en zijn vrouw Véro hun vriendengroep uitnodigden om gezamenlijk vakantie te vieren in hun prachtige strandhuis. Voor Nous finirons ensemble keert de gehele originele sterrencast terug voor een grote reünie. Met o.a. Oscarwinnares Marion Cotillard (De rouille et d'os, Inception), François Cluzet (Intouchabeles en Gilles Lellouche (Paris).

Regisseur
Guillaume Canet (F, 1973)
Guillaume Canet (F, 1973) (Rock'n Roll)

Cast
François Cluzet, Marion Cotillard, Pascale Arbillot, Gilles Lellouche

Release

06 juni 2019

Taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Lengte

135 minuten

Filmkeuring
Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Angst Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik