Nippon Nights #4: Redline

Film, workshop en een lezing over Japanse cultuur

Op zaterdag 10 december van 19:30 tot 23:30 verandert The Movies weer in klein Japan. Met een nieuwe Anime-film, een workshop en een lezing zul je bij ons weer goed zitten.
Vanaf 19:30 ben je welkom om Japanse cultuur te komen vieren. Nippon Nights #4 toont een handgetekende race in space film waar 7 jaar aan is gewerkt! Het belooft wederom een avond te worden die je lang zult onthouden. 

De film Redline van Takeshi Koike gaat over een heuse Race In Space!
Om de vijf jaar trekt de zwaarste en meest destructieve underground autorace "Redline" de meest elite coureurs, in een strijd om de eerste plek naar het asfalt. JP is een roekeloze waaghals zonder enige notie van snelheidslimiet en rijdt in een custom genaamd "Transa Am". Een van zijn vrouwelijke tegenstanders, Sonosee, is werkelijk tot alles bereid om op het winnaars podium te komen. Om in de finale te komen nemen de twee het tegen elkaar en de meest gekke coureurs in de race wereld en hun dodelijke en weg-verscheurende auto's op.
Denk aan 'Rat Race' met een vleugje 'Cowboy Bebop'!

De avond gaat verder worden gevuld met een toffe origami workshop. Daarnaast is er ook een korte lezing die aansluit bij de film. De lezing gaat over de Japanse wedcultuur. In Japan wordt er nog altijd veel geld in gezet op sport.

Heb je zin om je onder te dompelen in Japanse cultuur? Kan je niet wachten op met andere anime-fans naar een gave anime film te kijken. Dan mag je 10 december niet missen!

Entree € 10,- inclusief een Japans drankje.

Director
Takeshi Koike
Takeshi Koike
Lupin the IIIrd

Release

10 december 2022

Taal

Japans

Ondertiteling

Engels

Lengte

100 minuten

Filmkeuring

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Seks