Movies Music Night: Aretha Franklin

Première Amazing Grace + optreden Vocal Harmony Mass Choir

Muziekfilms vormen de kern van extra feestelijke filmavonden:The Movies Music Nights.

Op vrijdag 1 november maken we weer zo'n avond rondom de documentaire Aretha Franklin: Amazing Grace. De rode loper wordt uitgerold. We verwelkomen je met een welkomstdrankje. Hapjes zijn van het huis. De sfeer wordt gemaakt door het vinyl van DJ Jopieee. Lekkere en buitengewoon dansbare funk & soul. En na de film een live-optreden van het Vocal harmony Mass Choir. Zoveel hemelse stemmen kan je niet onberoerd laten.

In 1972 nam Aretha Franklin het album Amazing Grace op in de New Temple Missionary Baptist Church in Los Angeles, Het werd (en is nog steeds) het meest succesvolle gospelalbum aller tijden, De opnamesessies zijn gefilmd, maar nooit eerder zijn die vertoond aan het publiek. Tot nu. Deze documentaire voert je mee naar een paar muziekavonden, die legendarisch werden.

Inloop 20:00 u. Start film 20:30 u. Kaarten voor deze avond kosten € 13,50, incl dramkje & hapjes. Online boeken kan via de rode knop Tijden&Tickets. Telefonisch reserveren kan ook via 078-7200777. Strippenkaart en Cinevillepas zijn geldig met surplus van € 3,50.

Regisseur
Alan Elliott en Sydney Pollack ()

Cast
Aretha Franklin | Reverend James Cleveland | Southern California Community Choir

Release

01 november 2019

Taal

Engels

Ondertiteling

NL

Lengte

87 minuten

Filmkeuring
Mogelijk schadelijk tot 12 jaar