The Movies Mega MovieQuiz

The Movies Filmquiz gaat XL!

Na succesvolle eerdere edities buiten op het terras stuwen we The Movies FilmQuiz op naar XL-formaat. Op zaterdagavond 14 september ontstaat de grootste bundeling van filmkennis die Dordrecht ooit gekend heeft. We maken de grote zaal 1 vrij voor 40-50 teams, die gaan strijden om de eer en om mooie prijzen. Quizmaster Patrick Idema regisseert een avond vol fragmenten, facts & fun. Met muzikale omlijsting en met enkele korte films uit de collectie van het Eye Filmmuseum ter opvulling van de jurypauzes. 

Hoofdprijs is een winterabonnement Cineville voor het hele team (onbeperkt film kijken in meer dan 45 filmtheaters). Maar er zijn ook Strippenkaarten te winnen en losse filmkaarten.

Deelnemen?!

Teams bestaan uit max. 3 personen. Een teamticket kost 20 euro en is online te bestellen via de button Tijden&Tickets (rechtsboven onder de trailer). Vergeet niet om behalve een teamticket ook 1 of 2 (gratis) teamlidkaarten te boeken. Zo weten we met hoeveel personen je komt deelnemen. Telefonisch of per mail reserveren mag ook, via 078-7200777 of kassa@themoviesdordrecht.nl. Vermeldt svp het aantal teamleden!

Regisseur
Patrick Idema ()

Release

14 september 2019

Taal

Nederlands

Lengte

180 minuten

Filmkeuring
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar