MoV: I Can Only Imagine

Het waargebeurde levensverhaal van de zanger van MercyMe.

Première

Dit biografische drama is het waargebeurde verhaal van Bart Millard (J. Michael Finley). Hij was de front-man van de christelijke band MercyMe. Die muziekcarrière kwam maar moeilijk van de grond. De muziekbusiness geloofde niet in een popband met een christelijk profiel. Dat veranderde toen Bart het liedje schreef I Can Only Imagine. Het is de verwerking van het tragische overlijden van zijn vader (Dennis Quaid) aan de gevolgen van kanker. Het lied werd een megahit ; de best verkochte christelijke single tot vandag de dag. Het veranderde alles.

Deze film komt op verzoek van Bonfire (interkerkelijke ontmoetingsplek), Boek & cadeauwinkel Present en Missie Dordt. Na afloop is er een nazit, met een drankje "van het huis". De entree bedraagt 10 euro (incl. drankje).

Movies op Verzoek (MoV) geeft het publiek zelf de gelegenheid een favoriete film te programmeren en te delen met het publiek hier in Dordrecht/Drechtsteden. Heb je ook een programma-idee + een publieksgroep? Mail dan geert@themoviesdordrecht.nl

 

Regisseur
Andrew & Jon Erwin
Andrew & Jon Erwin (October Baby)

Cast
Dennis Quaid | J. Michael Finley | Priscilla Shirer

Release

18 oktober 2019

Taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Lengte

111 minuten

Filmkeuring
Mogelijk schadelijk tot 12 jaar