Mega MovieQuiz 2020

Meet je filmkennis en have fun op 14 maart

De succesvolle eerste editie van The Movies FilmQuiz op XL-formaat smaakte naar meer. Daarom organiseren we i.s.m. The Quiz Factory de tweede Movies Mega MovieQuiz op zaterdagavond 14 maart. In de vorige editie namen 22 teams deel. Nu verwachten we een nog grotere bundeling van filmkennis die Dordrecht en omgeving rijk is. We maken de grote zaal 1 ervoor vrij. De teams kunnen gaan strijden om de eer en mooie prijzen.

Quizmaster Patrick Idema regisseert een avond vol filmfragmenten, facts & fun. Met muzikale omlijsting en met enkele korte films uit de collectie van het Eye Filmmuseum ter opvulling van de jurypauzes.

Hoofdprijs is een zomerabonnement Cineville voor het hele team (onbeperkt film kijken in meer dan 45 filmtheaters). Maar er zijn ook Strippenkaarten en losse filmkaarten te winnen.

Deelnemen?

Teams bestaan uit max. 3 personen. Een teamticket kost 20 euro en is online te bestellen via de button Tijden&Tickets (rechtsboven onder de trailer).

Vergeet niet om behalve een teamticket ook 1 of 2 (gratis) teamlidkaarten te boeken. Zo weten we met hoeveel personen je komt deelnemen. Telefonisch of per mail reserveren mag ook, via 078-7200777 of kassa@themoviesdordrecht.nl. Vermeldt svp het aantal teamleden!

Release

14 maart 2020

Lengte

180 minuten

Filmkeuring
Alle Leeftijden