FidA: Give Me Liberty

Ziekenvervoerder Vic probeert iedereen tegelijkertijd te helpen

Vic (Chris Galust) werkt als ziekenvervoerder in Milwaukee. Op een dag stapt de zwarte vrouw Tracy bij hem in. Zij heeft ALS en zit daarom in een gemotoriseerde rolstoel. Maar zij heeft veel levenslust. Ondanks dat hij achter loopt op schema haalt zijn opa Vic over om van zijn route af te wijken en tussendoor een groep bejaarde Russen naar een begrafenis te brengen. Als er rellen uitbreken in de stad, moet Vic een manier vinden om zijn opa en een groep oudere Russen naar een begrafenis te brengen en tegelijkertijd Tracy te helpen.

Locatie: Kloostertuin, ingang aan de Augustijnenkamp (achter The Movies). Tuin & Bar zijn open vanaf 18:30 uur. Neem zelf een stoel of kleed mee. Enkele strandstoelen zijn te huur (€ 3,-), graag telefonisch reserveren.
Kaarten kosten 8,-- en zijn online te koop via de rode button hierboven. Voor de andere films in de Achtertuin kan dit via de hoofdpagina.
Telefonisch reserveren kan via 078-7200777. Strippenkaart en Cinevillepas zijn geldig en de Dordtpas geeft 1,- korting.

NB: In geval van slecht weer wordt de film binnen in The Movies vertoond. Volg onze berichtgeving via website en social media.

Volkskrant: "...Verbluffend, innemend spel van debutanten Chris Galust en Lauren Spencer..."

Director
Kirill Mikhanovsky
Dubrovskiy

Cast
Chris Galust, Lauren Spencer

Release

12 augustus 2022

Taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Lengte

110 minuten

Filmkeuring

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik