CineFiliaal: Doubles Vies

Het moment voor de vaste bezoekers en fans van The Movies, Zie elke woensdagavond de nieuwste films als eerste.

n het CineFiliaal bieden we iets extra's aan vaste bezoekers en fans van The Movies. Houders van Strippenkaarten, CinevillePassen en andere regelmatige bezoekers beschouwen we als klanten van het CineFiliaal. Op verschillende momenten zijn er bijzondere vertoningen, ontvangsten of activiteiten. De nadruk ligt op filmtitels met een meer cultureel karakter.

Elke woensdagavond rond 20:30 uur toont het CineFiliaal een voorpremière van een nieuwe kwaliteitsfilm. Aan de vertoning gaat (meestal) een korte inleiding vooraf. Die leert je meer achtergronden van de film en de makers. Bezoek van deze film gaat op uitnodiging. Elke week ontvangen de klanten van het CineFiliaal een aankondiging per mail.

Op woe 13 februari is dat Doubles Vies. Deze satirische komedie van de Franse regisseur Olivier Assayas gaat over kunst en onderlinge relaties in de snel veranderende uitgeverswereld van Parijs. De zelfverzekerde uitgever Alain ziet met lede ogen aan hoe de digitale wereld zijn geliefde vakgebied inhaalt. Hij twijfelt aan het nieuwe manuscript van één van de auteurs uit zijn stal: Leonard Spiegel. Als hij het uiteindelijk af wijst, heeft dat grote invloed op hun onderlinge verstandhouding. En het brengt ook op de relaties met de vrouwen om hen heen volop in beweging.

Klant van het CineFiliaal worden ?

Dat is kosteloos en verplicht tot niets. Het enige wat het vraagt is je aan te melden via het blokje Nieuwsbrief, rechts op de homepage van onze website. De adresgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld (zie ons privacyreglement).

Regisseur
Divers (???)

Cast
Divers

Release

07 februari 2019

Ondertiteling

NL

Lengte

Divers minuten