Cinefiliaal: Dolor y Gloria

Zie de nieuwste films als eerste in het CineFiliaal

In het CineFiliaal bieden we iets extra's aan vaste bezoekers en fans van The Movies. Houders van Strippenkaarten, CinevillePassen en andere regelmatige bezoekers beschouwen we als klanten van het CineFiliaal. Elke woensdagavond rond 20:30 uur toont het CineFiliaal een voorpremière van een nieuwe kwaliteitsfilm. Aan de vertoning gaat (meestal) een informatieve inleiding vooraf. Die leert je meer achtergronden van de film en de makers. Bezoek van deze film gaat op uitnodiging. Elke week ontvangen de klanten van het CineFiliaal een aankondiging per mail.

Op woensdag 18 september om 20:30 u. is dat Dolor y Gloria, de nieuwe film van Spaanse meester Pedro Almodóvar (Los Abrazon Rotos, Volver, Todo Sobre Mi Madre), waarin een regisseur op leeftijd terugblikt op het verleden en de keuzes die hij onderweg heeft gemaakt. Met prachtige rollen voor steracteurs Antonio Banderas en Penélope Cruz.

Klant worden ?
Dat is kosteloos en verplicht tot niets. Het enige wat het vraagt is je aan te melden via het blokje Nieuwsbrief, rechts op de homepage van onze website. Vink dan "Nieuwsbrief" aan. De adresgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. 

Regisseur
Pedro Almodovar (E, 1949)
Pedro Almodovar (E, 1949) (Julieta, Volver)

Cast
Antonio Banderas, Penélope Cruz, Julieta Serrano, Leonardo Sbaraglia

Release

18 september 2019

Taal

Spaans

Ondertiteling

Nederlands

Lengte

113 minuten

Filmkeuring
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik