Corona spelregels voor filmbezoek

We bieden ons publiek een veilig en plezierig filmbezoek. Om dit te garanderen hanteren we onderstaande spelregels. De basisregel blijft hou 1,5 meter afstand!.

Kaarten bestellen

Koop je kaarten zoveel mogelijk online of reserveer je via 078-7200777 (va. 11.30 uur) of per mail via het contactformulier. Aan de kassa een kaartje kopen kan prima, mits je bereid bent om contactinformatie aan ons te geven. Hiermee kunnen we - indien nodig - meewerken aan GGD-contactonderzoek..

Placering

Zorg altijd voor tenminste 2 lege stoelen naast je en ga nooit direct voor of achter een andere bezoeker zitten.
Elke zaal heeft een aangepast stoelenplan. De basis is sets van 2 plaatsen. Kom je met meer en mag je naast elkaar zitten, dan passen we dat terplekke in de zaal aan. Indien je een vaccinatiebewijs of negatieve test hebt op je Corona Check app, mag je ook weer direct naast en/of achter elkaar zitten.
In de zaal zelf kan dus worden afgeweken van de bestelde plaatsen. Om zo de afstandregels optimaal te verenigen met de aanwezige bezoekers. Movies-medewerkers kunnen aanwijzingen geven om te gaan verzitten. We vragen je deze aanwijzingen op te volgen.

Mondkapjes

Het dragen van mondkapjes bij binnenkomst en wanneer je rond loopt, is niet langer verplicht.

Entree & routing

De horeca is normaal open, dus kun je zo vroeg of laat komen als je wil om de kaarten op te halen.
De maximale groepsgrootte is vervallen.

In het hele gebouw handhaven we nog het éénrichtingsverkeer. Voor de kassa en de bar/buffet zijn lijnen uitgezet voor wachtrijen. In een wachtrij sta je met 1,5 meter afstand, hetgeen gemarkeerd is door rode cirkels op de vloer. De toegang tot de toiletten blijft nog beperkt tot max. 3 personen tegelijkertijd.

Buffet & Movies-café

Het Movies-café en het nieuwe restaurant van Daantje zijn gewoon open. Ook hiervoor geldt: 1,5 meter afstand en vooraf reserveren. Boek de combi film+ diner voor een compleet avondje uit.

Aanwijzingen

Onze medewerkers houden toezicht op deze spelregels. Zij geven aanwijzingen om een soepel verloop te bevorderen. Dank dat je hun aanwijzingen op volgt. Heb je vragen, klachten of suggesties? Aarzel dan niet om een medewerker aan te spreken of mail aan geert@themoviesdordrecht.nl