Bijgestelde spelregels voor filmbezoek

We bieden ons publiek een veilig en plezierig filmbezoek. Vanwege de nieuwe restricties per 14/10 zijn de spelregels weer wat gewijzigd.
De 1,5 meter afstand blijft!. Net als andere culturele voorzieningen hanteert The Movies de beperking van maximaal 30 bezoekers per vertoning. Alleen familiefilms mogen meer bezoekers t/m 12 jaar ontvangen.

Kaarten bestellen

Koop je kaarten zoveel mogelijk online of reserveer via 078-7200777 (va. 11.30 uur) of per mail via het contactformulier. Reserveren is echt aanbevolen maar niet verplicht. Aan de kassa een kaartje kopen kan mits je bereid bent om contactinformatie aan ons te geven. Hiermee kunnen we - indien nodig - meewerken aan GGD-contactonderzoek..

Placering

Deze blijft actief. Dat voorkomt onvrede over 'slechte' plaatsen en reduceert risico's. Maar ivm de 1,5 meter afstand is een flink deel van de stoelen geblokkeerd. Je kiest je plaatsen uit de beschikbare stoelen (groen). Bepaal daarbij zelf of je wel/niet naast elkaar wilt zitten. De placering is bindend wanneer 50% van de stoelen is bezet.

In de zaal zelf kan worden afgeweken van de bestelde plaatsen. Op eigen verzoek of op aanwijzing om zo de afstandregels beter te handhaven. Movies-medewerkers kunnen gevraagd en ongevraagd aanwijzingen geven om te gaan verzitten. We vragen je deze aanwijzingen op te volgen.

Zorg altijd voor tenminste 2 lege stoelen naast je en ga nooit direct voor of achter een andere bezoeker zitten.

Mondkapjes

The Movies volgt het dringende advies van de overheid om mondkapjes te dragen bij binnenkomst en in de verkeersruimtes. Als je eenmaal in de zaal op je aangewezen plaats zit, mag het mondkapje af. Onze medewerkers dragen geen mondkapjes op hun vaste werkplekken achter de plastic schermen, maar wel wanneer ze zich onder het publiek mengen. Zo vinden we een balans tussen persoonlijke communicatie en het overheidsadvies.

Entree & routing

Kom met max. 4 personen samen (kinderen t/m 12 jaar tellen niet mee). Kom svp rond 15 min. voor aanvang van de film.

De hoofdingang blijft. De uitgangen zijn elders. In het hele gebouw geldt éénrichtingsverkeer. Voor de kassa en de bar/buffet zijn lijnen uitgezet voor wachtrijen. In een wachtrij sta je met max. 2 personen. De toegang tot de toiletten is beperkt tot max. 3 personen tegelijkertijd.
De 1,5 meter afstand is gemarkeerd door rode cirkels op de vloer.

Buffet & Movies-café

Het Movies-café is tot nader orde gesloten. Vanaf 20/10 is het ook niet meer toegestaan om non-alc. drankjes en snacks te verkopen voor in de zalen.

Aanwijzingen

Onze medewerkers houden toezicht op deze spelregels. Zij geven aanwijzingen om een soepel verloop te bevorderen. Dank dat je hun aanwijzingen op volgt. Heb je vragen, klachten of suggesties?, aarzel dan niet om een collega aan te spreken of mail aan geert@themoviesdordrecht.nl