Spelregels voor filmbezoek

We bieden ons publiek een veilig en plezierig filmbezoek. In combinatie met de fysieke maatregelen, die we hebben getroffen in de zalen, het café, de toiletten en de verkeersruimtes zorgen deze spelregeles daarvoor. We vertrouwen op je medewerking

Kaarten bestellen & placering

Koop je kaarten zoveel mogelijk online. Anders is reserveren vooraf verplicht, via 078-7200777 (va. 11.30 uur) of per mail via het contactformulier. De kaartcontrole vindt plaats bij de kassa.

De placering blijft deels actief. Dat voorkomt onvrede over 'slechte' plaatsen. Je kiest zelf je plaatsen op een bepaalde rij. Maar binnen de rijen kan/zal de placering afwijken, zodat steeds de optimale verdeling in de zaal gerealiseerd wordt. Deze variëert namelijk afhankelijk van de samenstelling van de bezoekersgroep. Zorg altijd voor tenminste twee lege stoelen naast je en ga nooit direct voor of achter een andere bezoeker zitten. Movies-medewerkers houden toezicht en geven aanwijzingen.

Entree & routing

Kom met max. 2 personen samen of als gezin/huishouding. Kom svp rond 15 min. voor aanvang van de film.

De hoofdingang blijft. De uitgangen zijn elders. In het hele gebouw geldt éénrichtingsverkeer. Voor de kassa en de bar/buffet zijn lijnen uitgezet voor wachtrijen. In een wachtrij sta je met max. 2 personen. De toegang tot de toiletten is beperkt tot max. 3 personen tegelijkertijd. Hou steeds 1,5 meter afstand, gemarkeerd door rode cirkels op de vloer.

Buffet, café & terras

Drankjes en snacks mogen mee de zaal in en worden gekocht bij de bar/buffet. Betaal uitsluitend met pin. Of koop kaartjes inclusief een drankje.

Voor en na de film ben je welkom in ons café of op het terras. Volg ook hier de looproutes in één richting en het verblijf is begrensd door het aantal aanwezige stoelen. 

Aanwijzingen

Onze medewerkers houden toezicht op deze spelregels. Zij geven aanwijzingen om een soepel verloop te bevorderen. Dank dat je hun aanwijzingen op volgt. Heb je vragen, klachten of suggesties?, aarzel dan niet om een collega aan te spreken.