Spelregels voor filmbezoek

We bieden ons publiek een veilig en plezierig filmbezoek. Vanwege de nieuwe versoepelingen per 1/7 zijn de spelregels iets gewijzigd. De 1,5 meter afstand blijft!. We vertrouwen op je medewerking

Kaarten bestellen & placering

Koop je kaarten zoveel mogelijk online. Anders is reserveren vooraf verplicht, via 078-7200777 (va. 11.30 uur) of per mail via het contactformulier. De kaartcontrole vindt plaats bij de kassa.

De placering blijft actief. Dat voorkomt onvrede over 'slechte' plaatsen en reduceert risico's. Ivm de 1,5 meter afstand is een deel van de stoelen geblokkeerd. Je kiest je plaatsen uit de overige beschikbare stoelen (groen). Bepaal daarbij zelf of je wel/niet naast elkaar wilt zitten. De placering is bindend wanneer 50% van de stoelen is bezet. Bij minder bezoekers kan worden afgeweken van de bestelde plaatsen, zolang de andere bezoeker(s) daar geen bezwaar tegen hebben en de afstandregels worden nageleefd. Zorg altijd voor tenminste twee lege stoelen naast je en ga nooit direct voor of achter een andere bezoeker zitten. Om steeds de veilige en optimale verdeling in de zaal te realiseren, kunnen Movies-medewerkers aanwijzingen geven om te gaan verzitten. We vragen je deze aanwijzingen op te volgen.

Entree & routing

Kom met max. 2 personen samen of als gezin/huishouding. Kom svp rond 15 min. voor aanvang van de film.

De hoofdingang blijft. De uitgangen zijn elders. In het hele gebouw geldt éénrichtingsverkeer. Voor de kassa en de bar/buffet zijn lijnen uitgezet voor wachtrijen. In een wachtrij sta je met max. 2 personen. De toegang tot de toiletten is beperkt tot max. 3 personen tegelijkertijd. De 1,5 meter afstand is gemarkeerd door rode cirkels op de vloer.

Buffet, café & terras

Drankjes en snacks mogen mee de zaal in en worden gekocht bij de bar/buffet. Betaal uitsluitend met pin. Of koop kaartjes inclusief een drankje.

Voor en na de film ben je welkom in ons café of op het terras. Volg ook hier de looproutes in één richting en het verblijf is begrensd door het aantal aanwezige stoelen. 

Aanwijzingen

Onze medewerkers houden toezicht op deze spelregels. Zij geven aanwijzingen om een soepel verloop te bevorderen. Dank dat je hun aanwijzingen op volgt. Heb je vragen, klachten of suggesties?, aarzel dan niet om een collega aan te spreken of mail aan geert@themoviesdordrecht.nl