Corona spelregels voor filmbezoek

We bieden ons publiek een veilig en plezierig filmbezoek. Om dit te garanderen hanteren we onderstaande spelregels.
De 1,5 meter afstand blijft!. En voorlopig geldt nog de beperking van maximaal 50 bezoekers per vertoning.

Kaarten bestellen

Koop je kaarten zoveel mogelijk online of reserveer via 078-7200777 (va. 11.30 uur) of per mail via het contactformulier. Aan de kassa een kaartje kopen kan mits je bereid bent om contactinformatie aan ons te geven. Hiermee kunnen we - indien nodig - meewerken aan GGD-contactonderzoek..

Placering

Elke zaal heeft een aangepast stoelenplan. De basis is sets van 2 plaatsen. Kom je met meer en mag je naast elkaar zitten, dan passen we dat terplekke in de zaal aan. De placering is bindend wanneer 50% van de stoelen is bezet. 
In de zaal zelf kan worden afgeweken van de bestelde plaatsen. Om zo de afstandregels optimaal te verenigen met de aanwezige bezoekers. Movies-medewerkers kunnen aanwijzingen geven om te gaan verzitten. We vragen je deze aanwijzingen op te volgen. Zorg altijd voor tenminste 2 lege stoelen naast je en ga nooit direct voor of achter een andere bezoeker zitten.

Mondkapjes

Bij binnenkomst en als je door het gebouw loopt,is het dragen van een mondkapje verplicht. Als je in de zaal op je aangewezen plaats zit, mag het mondkapje af. Onze medewerkers dragen geen mondkapjes op hun vaste werkplekken achter de plastic schermen, maar wel wanneer ze zich onder het publiek mengen. Zo vinden we een balans tussen persoonlijke communicatie en het overheidsadvies.

Entree & routing

Kom met max. 4 personen samen (kinderen t/m 12 jaar tellen niet mee). Kom svp rond 15 min. voor aanvang van de film.
De hoofdingang blijft. De uitgangen zijn elders. In het hele gebouw geldt éénrichtingsverkeer. Voor de kassa en de bar/buffet zijn lijnen uitgezet voor wachtrijen. In een wachtrij sta je met max. 2 personen. De toegang tot de toiletten is beperkt tot max. 3 personen tegelijkertijd.
De 1,5 meter afstand is gemarkeerd door rode cirkels op de vloer.

Buffet & Movies-café

Het Movies-café en het nieuwe restaurant van Daantje zijn vanaf 5 juni weer open. Ook hiervoor geldt: 1,5 meter afstand, mondkapjes op totdat je aan tafel zit en vooraf reserveren. Boek de combi film+ diner voor een compleet avondje uit. de zalen.

Aanwijzingen

Onze medewerkers houden toezicht op deze spelregels. Zij geven aanwijzingen om een soepel verloop te bevorderen. Dank dat je hun aanwijzingen op volgt. Heb je vragen, klachten of suggesties? Aarzel dan niet om een Medewerker aan te spreken of mail aan geert@themoviesdordrecht.nl