Een unieke bioscoop in de buurt van Hoeksche Waard

✔ Breed scala aan filmgenres
✔ Huiselijke ambiance
✔ Verrassend programma

The Movies is de gezelligste bioscoop in de buurt van Hoeksche Waard. In een monumentaal pand in het centrum van Dordrecht vertonen wij een uniek programma van prachtige kwaliteitscinema. Wij zijn een kleinschalig filmtheater en dit is te voelen aan de huiselijke en toch culturele sfeer in onze zalen.

Zin om vandaag naar de film te gaan?

Bekijk wat er draait

Wij zijn een bijzondere bioscoop nabij Hoeksche Waard

Ons filmtheater is uniek in de omgeving. Wij streven ernaar om films te vertonen waar veel creativiteit en visie achter verschuilen, maar die vaak worden overgeslagen door grotere bioscopen. Daarom zijn wij dé bioscoop in de buurt van Hoeksche Waard wanneer je op zoek bent naar kwaliteitscinema. Wij zijn de ideale bestemming voor minder bekende, maar niet minder mooie, films in de buurt van Dordrecht. Zoek je een locatie in de buurt van Hoeksche Waard voor een leuk feestje met een cultureel randje? Vier dan bij ons een gezellig filmfeestje en kijk met je gasten de leukste films in één van onze sfeervolle zalen.

Beleef bij ons een unieke filmervaring

Bekijk het actuele filmprogramma van onze bioscoop en koop snel je kaarten voor de mooiste films in de buurt van Hoeksche Waard. Heb je vragen over ons programma of de mogelijkheden voor jouw filmfeestje? Laat het ons weten en bel ons via 078-7200777, stuur ons een e-mail via info@themoviesdordrecht.nl of vul ons contactformulier in.