De bioscoop in Dordrecht met de mooiste films

✔ Breed scala aan filmgenres
✔ Huiselijke ambiance
✔ Verrassend programma

In onze bioscoop in Dordrecht vertonen wij de mooiste films. Wij vertonen graag kwaliteitscinema waarvan de creativiteit en passie duidelijk te voelen is. Daarom zijn wij in de omgeving van Dordrecht dé bestemming voor films die door grotere bioscopen over het hoofd worden gezien.

Zin om vandaag naar de film te gaan?

Bekijk wat er draait

Je vindt in onze bioscoop in Dordrecht unieke films

The Movies is dé bioscoop voor de beste films in de omgeving van Dordrecht omdat wij goed bereikbaar zijn. Omdat wij goed bereikbaar zijn, zijn wij ook de ideale bestemming voor filmliefhebbers uit omliggende steden zoals:

Bij ons filmtheater in Dordrecht vindt je een breed en wisselend programma van verschillende films die uniek zijn in de omgeving van Dordrecht. De films die wij vertonen, worden vaak niet gedraaid in grotere bioscopen en zijn daarom vrijwel onbekend bij het bredere publiek. Wij kiezen vooral zogenaamde arthouse- en auteurscinema, wat vaak wordt overschaduwd door de populaire blockbusters in andere bioscopen. In onze bioscoop in hartje Dordrecht bieden wij deze films de aandacht die ze volgens ons verdienen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe films die wij kunnen uitlichten in ons theater. Onze filmagenda wisselt wekelijks om altijd het nieuwste aanbod aan prachtige films te vertonen.

Ontdek de mooiste films in de omgeving van Dordrecht

Reserveer snel jouw kaarten voor de nieuwste films en ontdek wat onze filmselectie zo speciaal maakt. Heb je vragen over onze bioscoop of de films die wij draaien in Dordrecht? Bel ons gerust via 078-7200777, stuur ons een e-mail via info@themoviesdordrecht.nl of vul ons contactformulier in.