contactgegevens
Cinema The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Tel: 078-7200777
www.themoviesdordrecht.nl
E-mail: info@themoviesdordrecht.nl

Routebeschrijving
openingstijden

De bioscoopkassa is dagelijks geopend vanaf ca. 16.00 uur. Op woensdag, vrijdag en zaterdag vanaf ca. 13.30 uur. Op zondag vanaf 12.00 uur. En bij eerdere vertoningen een half uur voor aanvang.

Het Grand Café is geopend gelijk aan de openingstijden van de kassa.

Kaartverkoop

Telefonisch reserveren is dagelijks mogelijk vanaf 13.30 uur op nummer 078-7200777.

Kaartjes online kopen verzekert je van goede plaatsen en bespaart je wachttijd aan de kassa. Via de winkelwagen-buttons in de filmagenda en op de filmpagina’s volg je het menu voor bestelling - placering - betaling. Na aankoop ontvang je een e-mail met e-ticket(s). Neem die mee op papier of smartphone en je kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole of het restaurant. 

Routebeschrijving

Cinema The Movies Dordrecht ligt in de binnenstad van Dordrecht, op de hoek Nieuwstraat/Augustijnenkamp. Het bevindt zich in het historische Hofkwartier en 20 passen van het centrale Statenplein. 

Lopen of per fiets
Langs 3 kanten is The Movies bereikbaar: vanaf het winkelgebied/Statenplein, de Steegoversloot/Museumstraat en de Korte Kolfstraat/de Vest. De fietsen stallen gebeurt op eigen terrein.

Per auto
Parkeren kan om de hoek in P1 parkeergarage Drievriendenhof, onze "prefered supplier". De ingang ligt aan de Korte Kolfstraat 235. Via de Museumstraat en de Nieuwstraat is het nauwelijks 2 min. lopen naar The Movies. Deze garage is 24/7 open

Het tarief bedraagt 1 euro per 28 minuten (of een deel daarvan). The Movies verkoopt uitrijkaarten met korting. Het Movies-tarief is 5,50 euro (incl. tariefsverhoging per 1-1-'17) met een maximum van 10 uur parkeertijd. Dat biedt voordeel vanaf 2,5 uur verblijfstijd en je hoeft niet meer in de rij te staan voor de parkeerautomaat.

De P1-garage is het best bereikbaar via de Burgemeester de Raadtsingel/Stationstraat/Johan de Wittstraat of via de Spuiboulevard. Neem op de rotonde van de Cornelis de Wittplaats de afslag het water over (vervolg Johan de Wittstraat). Ga dan meteen rechts de Vest in. Deze gaat over in de Korte Kolfstraat. Volg deze totdat u na een haakse linkse bocht voor de ingang staat. 

Per openbaar vervoer

Aan de Cornelis de Wittplaats ligt de bushalte CENTRUM. Vele lijnen van stadsdienst en streekvervoer stoppen hier. 
Wandel vanaf de halte het water over (Johan de Wittstraat). Ga dan meteen rechts de Vest in en volg deze straat. Deze gaat over in de Korte Kolfstraat en de Vestestraat. Sla links af de Korte Nieuwstraat in en 100 meter verder ligt The Movies. Deze wandeling vraagt 6-7 minuten.

Vanaf Dordrecht Centraal Station is de wandeling ca. 10 minuten. Steek de weg over en loop richting centrum de Stationstraat in. Deze gaat over in de Johan de Wittstraat. Op de rotonde van de Cornelis de Wittplaats loopt u rechtdoor het water over. Ga dan meteen rechts de Vest in en volg die. Deze gaat over in de Korte Kolfstraat en de Vestestraat. Sla links af de Korte Nieuwstraat in en 100 meter verder ligt The Movies.

Filmagenda
vrijdag 17 augustus
zaterdag 18 augustus
zondag 19 augustus
De rest van de week
Ontvang de nieuwsbrief

Blijf actueel geïnformeerd over het wekelijkse filmprogramma en andere zaken. Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Het CineFiliaal biedt extra's aan regelmatige bezoekers van The Movies. Lees meer »

verstuur
Filmparty

Eén van de meest markante jaren '80 popdiva's is Grace Jones, verzoener van new wave en disco. Haar spectaculaire artiestenbestaan, een ongewoon privéleven en dampende concertregistraties vermengen zich in deze persoonlijke documentaire.

Eenmalig met afterparty vol vinyl van DJ Jopieee, live bodypainting, cocktailbar en lekkere bites. Tickets zijn hieronder online te koop of telefonisch te reserveren.

VR 17 aug. Filmstart 19.30 u. Afterparty 21.30 u.
Facebook
Filmfeestje vieren ?!

Wat ga je doen, met je kinderfeestje, verjaardag of jubileum? Met je bedrijfsuitje of teambuilding?

Ga CineSamen!

Met je eigen gezelschap genieten van je favoriete film. In onze FilmLounge met max. 30 bezoekers. Drankjes, hapjes en catering naar wens in  te vullen. Meer info vind je hier. 

Een loungy bioscoopzaal helemaal prive
TMD BIG SCREEN GAMING

De film Ready Player One inspireerde tot een ander aanbod. Kom gamen op groot scherm: TMD BIG SCREEN GAMING. Boek een middag/avond om samen met vrienden, klasgenoten, familie, buren etc. je favoriete games te spelen. Voor iedereen vanaf 6 jaar, met elkaar (tot max. 15 pers.) en voor een groepsprijs vanaf 75 euro. Hoe je het regelt en wat het precies kost, vind je hier? Of bel 078-7200777.

Van 3 t/m 30 april op een moment dat jij kiest.