Algemene Voorwaarden

Toegang

Alleen een geldig kaartje of E-ticket voor een specifieke filmvertoning en het passende moment geeft recht op toegang tot de zaal. Toegang blijft mogelijk tot aan de start van de hoofdfilm (10-15 min. na aanvang van het programma). Omdat onze bezoekers aangeven dat heel storend te vinden, nemen we het recht om je daarna niet meer toe te laten in de zaal.

Kinderen t/m 11 jaar hebben alleen toegang tot de filmzalen onder begeleiding van tenminste één 16+ begeleider.

The Movies Dordrecht neemt de leeftijdsadviezen van Kijkwijzer serieus. Voor jongeren onder de 16 jaar is het bij wet verboden een 16+-film te bezoeken. Wij respecteren en handhaven die wet. In de categorieën daaronder spreken we ouders/begeleiders aan wanneer zij kinderen meenemen in een leeftijd beneden het Kijkwijzer-advies. Het blijft de verantwoordelijkheid van de ouders en begeleiders of ze het kind wel/niet mee de zaal innemen.

Gedrag dat aanhoudend luidruchtig is en overlast geeft, geeft ons het recht om je uit de filmzaal of het gebouw te verwijderen. Dit schept geen enkele verplichting onzerzijds tot enigerlei compensatie.

We verzoeken ons publiek bij het weg gaan rust te bewaren. The Movies Dordrecht bevindt zich in een woonbuurt.

Reserveringen

Gereserveerde kaarten komen 10 minuten voor aanvang te vervallen. Wanneer andere bezoekers deze plaatsen willen kopen, gebeurt dat. Mogelijk blijven andere plaatsen nog beschikbaar. Indien je vooraf aan geeft dat het afhalen niet op tijd zal lukken, houden we de kaarten vast tot aan uiterlijk de aanvang van de hoofdfilm.

Wanneer je online met je Cineville-pas bestelt, gaan we er van  uit dat je komt. Zorg dus dat je tijdig aanwezig bent om de bestelling te activeren aan de kassa. Om misbruik te voorkomen, worden niet afgehaalde bestellingen worden bij Cineville gemeld. Bij herhaling riskeer je blokkering van je pas.

Refund

Reeds gekochte kaarten kunnen worden geruild of worden teruggenomen tot 15 minuten voor aanvang van de betreffende vertoning. Via melding per telefoon, mail of direct aan de kassa.

Bij voorkeur reserveren we een ander moment waarop je dezelfde film alsnog kunt kijken. Lukt dat niet, dan ontvang je binnen 7 dagen het geld van de kaart(en) terug, minus een inhouding van € 2,-- (ongeacht aantal geretourneerde kaarten) voor administratiekosten.

Wanneer we je de toegang weigeren vanwege te laat komen, geeft dat geen recht op refund.

Horeca

The Movies Dordrecht schenkt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. Voor 18+ publiek schenken we bewust.

Drankjes en etenswaren, die aan ons buffet zijn gekocht, mogen mee de filmzalen in. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte drankjes en etenswaren mee de zaal in te nemen. Wanneer we dat toch constateren nemen we die drankjes en etenswaren in en krijg je deze bij het weg gaan weer terug.

Het is niet toegestaan in ons gebouw soft- en harddrugs te gebruiken.

 

TMD/GtS nov. 2018