Een gezellig bedrijfsuitje met een leuke film

✔ Breed scala aan filmgenres
✔ Huiselijke ambiance
✔ Verrassend programma

Maak je bedrijfsuitje compleet met een leuke film bij The Movies in Dordrecht. Ons theater is gevestigd in een monumentaal pand dat geheel is ingericht met een knipoog naar de art-decostijl voor een elegante en huiselijke sfeer. Daarom zijn onze gezellige filmzalen de ideale plek om tijdens een uitje te ontspannen met je collega’s.

Zin om vandaag naar de film te gaan?

Bekijk wat er draait

Altijd iets te bespreken na een bedrijfsuitje met film

Wij vertonen in ons filmtheater films die je niet snel in grotere bioscopen zal vinden. Daarom is de kans kleiner dat je collega’s onze films al gezien zullen hebben. Wij selecteren onze films ook op basis van hun unieke en creatieve karakter. Achter de films die wij vertonen zit veel liefde en een visie van de regisseur. Daarom kunnen je collega’s ook nadat zij de filmzaal hebben verlaten nog genieten van onze films door er samen over te praten. Daarnaast kunnen alle collega’s gezellig mee naar het bedrijfsuitje met film omdat wij verschillende zalen hebben die je kan huren. Voor deze privévertoningen kun je zelf kiezen uit de films in onze collectie, of vraag ons om onze aanbevelingen.

Boek bij ons het leukste bedrijfsuitje

Huur één van onze zalen en verblijd je collega’s met een bedrijfsuitje naar de film. Heb je vragen over onze zalen of andere mogelijkheden voor je bedrijfsuitje? We denken graag met je mee. Stel je vragen in ons contactformulier, stuur een e-mail naar info@themoviesdordrecht.nl of bereik ons telefonisch via 078-7200777.