contactgegevens
Cinema The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Tel: 078-7200777
www.themoviesdordrecht.nl
E-mail: info@themoviesdordrecht.nl

Routebeschrijving
openingstijden

De bioscoopkassa is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur. Op woensdag, vrijdag en zaterdag vanaf ca. 13.30 uur. Op zondag vanaf 12.00 uur. En bij eerdere vertoningen een half uur voor aanvang.

Het Grand Café is geopend gelijk aan de openingstijden van de kassa. In restaurant Diva's (1e etage) wordt lunch geserveerd op afspraak en diner op dinsdag t/m zondag tussen 17.30 en 22.00 uur. 

Kaartverkoop

Telefonisch reserveren is dagelijks mogelijk vanaf 13.30 uur op nummer 078-7200777.

Kaartjes online kopen verzekert je van goede plaatsen en bespaart je wachttijd aan de kassa. Via de winkelwagen-buttons in de filmagenda en op de filmpagina’s volg je het menu voor bestelling - placering - betaling. Na aankoop ontvang je een e-mail met e-ticket(s). Neem die mee op papier of smartphone en je kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole of het restaurant. 

In het monumentale voorhuis achter grote ramen ligt een sfeervol Grand-café. Binnen mengt de historie zich met een hedendaags interieur. Het is een plek om af te spreken voordat je naar de film gaat of om er nog even over na te praten. Geniet daarbij van prima (barista)koffie en thee, fijne wijnen en een mooi assortiment speciaalbieren. En als je trek hebt, is er altijd een kleine kaart met broodjes, salades, borrelgarnituren en enkele warme gerechten. Uitgebreider lunchen en dineren kan in ons restaurant Diva’s.

De bediening is informeel en persoonlijk. Ze weten je steeds te vertellen wat er draait. Aan de bar worden ook de consumpties geserveerd, die je mee de filmzaal in kunt nemen. ’s Zomers is er een groot terras aan de Augustijnenkamp met de natuurlijke overkapping van een monumentale beuk.

Filmagenda
vrijdag 24 maart
zaterdag 25 maart
zondag 26 maart
De rest van de week
Little Ladies Night

Een Ladies Night en dan speciaal voor Teens. Een leuke filmavond met meiden tussen 12 en 16 jaar in het middelpunt. De romantische film omlijsten we met een welkomstdrankje, een rode loper-foto, stands met leuke gifts en een toffe verloting. Doe leuke kleren aan, want er is een beauty-arrangement te winnen voor The Best Dressed Guest.

Kaarten kosten 15,00 en zijn nu te koop.

Kom gezellig met vriendinnen, zussen, moeders, tantes Inloop 18.30 u. Filmstart 19.15 u.
Di 4 apr: Autisme Experience

Deze originele film vertelt het ongelofelijke verhaal van Owen Süskind. Dit kind raakt door autisme compleet geïsoleerd, maar hervindt zijn contact met zijn ouders en de wereld via dialogen uit talloze Disney-films. De initiatiefnemers van de Autisme Experience presenteren deze avond een zinnenprikkelend randprogramma met deskundige inleiding, gesprek en live muziek. Aanvang 19.00 uur. 

Kaarten kosten 12,50, te koop via onderstaande link. Een deel van de opbrengst gaat naar de Autisme Experience. 

Speciale vertoning met verhalen, dialoog en muziek.
Facebook
Filmfeestje vieren ?!

Wat ga je doen, met je kinderfeestje, verjaardag of jubileum? Met je bedrijfsuitje of teambuilding?

Ga CineSamen!

Met je eigen gezelschap genieten van je favoriete film. In onze FilmLounge met max. 30 bezoekers. Drankjes, hapjes en catering naar wens in  te vullen. Meer info vind je hier. 

Een loungy bioscoopzaal helemaal prive
Ontvang de nieuwsbrief

Blijf actueel geïnformeerd over het wekelijkse filmprogramma en andere zaken. Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Het CineFiliaal biedt extra's aan regelmatige bezoekers van The Movies. Lees meer »

verstuur