Filmdiner
Vrije keuze vanuit onze menukaart.

Een arrangement voor een mooie avond uit. In combinatie voordelig geprijsd: Filmkaartje (excl. toeslagen) + hoofdgerecht voor € 25,-. Je kiest je hoofdgerecht vrij uit onze menukaart. 

Aanvullend kun je aan tafel beslissen om het Filmdiner uit te breiden naar 2 of 3 gangen. Kies de voorgerechten en desserts vrij vanuit de menukaart. Je betaalt de meerprijs, zoals in het menu wordt vermeld. Wij doen er nog een drankje bij. 

Koop online

Boek online en verzeker je van een goede bioscoopstoel, een tafeltje en voldoende tijd voor een ontspannen diner. Het FilmDiner is te boeken in de basisvariant van € 25,- voor een filmticket (excl. toeslagen) + hoofdgerecht. Natuurlijk is het mogelijk om aan tafel nog te beslissen tot een extra gang. De meerprijs is dan het bedrag dat vermeld wordt op de menukaart. Ook de drankjes worden achteraf aan tafel afgerekend. 

Zeker voor de drukke weekendavonden is online kopen zeer aan te bevelen. De optie "FilmDiner" verschijnt in het bestelproces, nadat je voor de film van je keuze het winkelwagentje aan clickt.

Reserveren: 078-7200780

Lekker dineren in The Movies. Voor of na een filmbezoek of gewoon omdat je houdt van onze keuken en ambiance. Op de 1e etage in het 17e eeuwse voorhuis achter de hoge boogramen ontvangen we je graag. Diva's biedt plaats aan 48 gasten. In een aparte private dining room kun je tafelen met een eigen gezelschap van 6 - 8 personen.

Menu en wijnkaart
Onze keukenbrigade presenteert een overzichtelijk menu met vooral een Europees karakter. Het wisselt een aantal keren per jaar en bevat zowel herkenbare culinaire klassiekers als verrassende combinaties. Daarnaast zijn er diverse weekspecials.

We hebben geen ster-ambities, maar willen gewoon persoonlijk en eerlijk koken voor onze gasten. Met zoveel mogelijk dagverse ingredienten. Uiteraard is er voldoende variatie in vlees, vis en vegetarisch.

Het eten wordt gecombineerd met een toegankelijke wijnkaart. De wijnen zijn ook voornamelijk Europees en hebben veel smaakvariatie. Onze huiswijnen drinken lekker weg en zijn zeer vriendelijk geprijsd.

Film + diner= FilmDiner
De combinatie van restaurant- en bioscoopbezoek maken we extra aantrekkelijk. Een gunstige prijs voor een filmkaartje + een 1-, 2- of 3-gangenkeuze van de kaart. Daarbij zorgen we ervoor dat je niet alleen lekker eet, maar ook ontspannen. Want je zit op tijd in de filmzaal.

Het Filmdiner kun je ook cadeau doen met onze eigen FilmdinerCadeaubon. Deze maken we op maat voor 1 of 2 personen. Een geweldig uitje om weg te geven. Te koop aan de kassabalie.  

Filmagenda
vrijdag 24 maart
zaterdag 25 maart
zondag 26 maart
De rest van de week
Openingstijden

Restaurant Diva's is 5 dagen per week geopend voor diner. Op maandag en dinsdag gesloten.  Je bent welkom tussen 17.30 en 21.00 uur. Op vrijdag en zaterdag tot 22.30 uur. Lunches worden geserveerd op afspraak. Telefonisch reserveren kan dagelijks vanaf 13.30 uur.

www.restaurantdivas.nl

 

Kleine trek

Even snel iets eten kan ook. In ons  Grand-café serveren we lekkere broodjes, salades en enkele warme gerechten. Daarnaast zijn er diverse borrelgarnituren. Check dus de cafékaart. 

www.restaurantdivas.nl/menukaart-grand-caf-the-movies